FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

TALLER: ÚS PROFESSIONAL DEL MÒBIL

TALLER: ÚS PROFESSIONAL DEL MÒBIL

Lloc: Online

Inicio: Dimarts 20 Abr. a les 15.00h

Finalización: Dijous 29 Abr. a les 19.00h

Organitza: Diputación de Castellón - Centros CEDES

Telèfon: 964256681

Preu: Gratuït

Subscriure: cedesempresa@dipcas.es

L'objectiu d'aquesta formació és millorar la productivitat en les Pimes i per part dels professionals mitjançant l'ús eficient del mòbil, ja que facilita les gestions i permet als professionals optimitzar el seu temps. Així com afavorir la digitalització empresarial


On? Formació en línia.

Quan?: 20, 22, 27 i 29 abril de 15 a 19 hores

Com? Les sessions seran en directe a través d'una plataforma de videoconferències, s'enviarà als inscrits l'enllaç abans de l'inici del curs.

Quant? Curs gratuït.

Per a qui? Pimes, *autónom@s i professionals. Tindran preferència en la inscripció les empreses de la zona CEDEIXES Vall d'Alba.

En el curs treballarem sobre:

- Gestió de tasques: ús del correu electrònic i l'agenda per a organitzar activitats, convocar reunions, confirmar l'assistència, etc. - Seguiment de projectes: informar de l'estat d'un projecte, notificacions sobre les últimes actualitzacions, etc. - La missatgeria instantània - Emmagatzematge i edició de documents, *pdfs, fulls de càlcul, etc. en el núvol (Google *Drive/*iCloud/*Office365)

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia