FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

CURSE OCUPABILITAT I TÈCNIC ESPECIALISTA EN BIOMASSA

CURSE OCUPABILITAT I TÈCNIC ESPECIALISTA EN BIOMASSA

Lloc: Mancomunidad del Alto Palancia

Hora:

Organitza: Fundación Low Carbon Economy en colaboración con el Pacto Territorial por el empleo. Mancomunidad Al

Telèfon: 674203667

Preu: Gratuït

Subscriure: pactoempleo@altopalancia.es

Els pròxims dies 6 i 7 de maig es realitzarà en la seu de la Mancomunitat Alt Palància el curs “Ocupabilitat i Tècnic especialitzat de Biomassa per al desenvolupament d'àrees rurals”, emmarcat en les línies d'actuació del Pacte Territorial per l'Ús de la Mancomunitat de l'Alt Palància i la seua àrea d'influència 2019.
Gràcies a la col·laboració de la Fundació Low Carbon Economy (La Vall d´*Uixó), que gestiona el programa *EMPLEAVERDE, cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE), s'ofereix aquesta acció formativa per a l'adquisició de noves competències i coneixements sobre energies renovables amb l'objectiu d'impulsar la creació d'ocupació en col·lectius prioritaris de zones rurals amb dificultats d'accés a aquest.
La Fundació *Low *Carbon *Economy té una gran experiència en la gestió integral de projectes i el seu objecte social és la promoció, formació, difusió, demostració, pilotatge, finançament, consultoria i gestió integral d'accions basades en un model d'economia baixa en carboni.
A través d'aquesta iniciativa, s'impulsa un PROGRAMA FORMATIU que potencia una ECONOMIA VERDA, en regions on l'accés al mercat laboral presenta majors dificultats. Aquest programa se centra en que les persones participants adquirisquen competències específiques i concretes sobre energies renovables aplicades al medi rural. Es treballarà un temari innovador basat en l'experiència professional de la Fundació *Low *Carbon *Economy i en nombroses bones pràctiques reals, que permetran oferir una perspectiva realista i formar a les persones participants, a través dels casos d'estudi ja realitzats.
El requisit imprescindible per a participar, és ESTAR EN SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ i prioritàriament pertànyer a algun dels següents col·lectius: dones, persones joves fins a 35 anys, majors de 45, persones immigrants, persones amb discapacitat i/o que residisquen en àrees protegides o zones rurals.
S'espera que a la finalització del projecte, els coneixements i capacitats generats durant aquest, contribuïsquen a l'impuls de les ocupacions verdes en àrees rurals, fomentant una transició cap a una economia verda i eficient en l'ús dels recursos, per a aconseguir un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.
Per a inscripcions i sol·licitud d'informació, les persones participants poden contactar amb la Mancomunitat Alt Palància, telefonant al 964132740 / 674203667 o a través del correu electrònic pactoempleo@altopalancia.es

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia