FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

2n DESDEJUNI *NETWORKING INNOVADOR amb PACO *CORMA

2n DESDEJUNI *NETWORKING INNOVADOR amb PACO *CORMA

Lloc: Calle Albaset, 5 bajo SEGORBE(Castellón)

Hora:

Organitza: FECAP

Telèfon: 619940324

Preu: 5,00

Subscriure: fecap@fecap.org

Aquest és el segon desdejuni *networking innovador, dels tres que hem programat per a enguany. La finalitat del mateix i com en anteriors ocasions, és el donar més visibilitat a la teua empresa, que pugues fer més contactes, a més de que pugues aprendre i conéixer com les aliances et poden ajudar en la innovació de la teua empresa o negoci.

Això ho farem novament de la mà de Paco *Corma, Doctor en Químiques, Màster en Innovació Tecnològica, MBA, Diplomat en Tècniques Estadístiques per a la Qualitat, Diplomat *Kaizen, *Licenciatario *EFQM . Qui ens respondrà al següent: "Com ajuden les aliances en la innovació?”

El disposar d'ALIANCES pot ser un factor determinant per a fer arribar la teua Proposta de Valor als teus Clients.

Aprofita aquesta oportunitat per a fer un salt de qualitat en el teu negoci.

El divendres 28 de juny de 2019 a les 8.30 hores del matí tens la teua cita en *FECAP. Ah!! si has participat en el nostre anterior desdejuni *networking innovador, recorda convidar almenys a una empresària o empresari.

Importe inscripció 5 €

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia