FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

IV CONCURS ALT PALÀNCIA EMPRÉN - PREMI 1.000 EUROS

IV CONCURS ALT PALÀNCIA EMPRÉN - PREMI 1.000 EUROS

Lloc: Calle Albaset, 5 bajo SEGORBE(Castellón)

Hora:

Organitza: FEDERACIÓN EMPRESARIAL COMARCAL DEL ALTO PALANCIA

Telèfon: 619940324

Preu: Gratuït

Subscriure: fecap@fecap.org

El Premi pretén impulsar i reconéixer la capacitat emprenedora, la innovació, el talent i la creativitat empresarial reconeixent l'esforç per posar en marxa projectes innovadors i sostenibles amb perspectives reals de creació d'ocupació a la comarca de l'Alt Palància. L'objectiu del concurs és promoure l'emprenedoria i la cultura innovadora, afavorint el desenvolupament de nous projectes, i sensibilitzant sobre les capacitats i oportunitats per a innovar en l'entorn actual.

S'estableix un premi en metàl·lic per al guanyador del concurs, per un import de mil euros bruts (1.000 €), invertir en el projecte guanyador. Als premis s'aplicarà la corresponent retenció i ingressos a compte que si escau procedisquen, sent responsabilitat dels guanyadors, en tot cas, declarar el premi segons siga procedent i assumir els possibles costos fiscals d'aquest. El lliurament simbòlic del premi s'efectuarà en el marc de la III Trobada Empresarial de l'Alt Palància, que es realitzarà el dia 4 d'octubre de 2019, i el guanyador es compromet a l'assistència a aquest.

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia