FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11

EL PROJECTE GIRA DONES. LA MANCOMUNITAT ALT PALÀNCIA ACOLLIRÀ AQUEST PROJECTE PER A FOMENTAR L'EMPRENEDORIA FEMENINA

EL PROJECTE GIRA DONES. LA MANCOMUNITAT ALT PALÀNCIA ACOLLIRÀ AQUEST PROJECTE PER A FOMENTAR L'EMPRENEDORIA FEMENINA

Lloc: MANCOMUNIDAD ALTO PALANCIA, Calle del Alto Palancia, 4

Hora: Dimecres 22 Abr. a les 09.30h

Organitza: DONA ACTIVA FORUM en colaboración con MANCOMUNIDAD ALTO PALANCIA - PACTO TERRITORIAL POR EL EMPLEO

Telèfon: 964132740

Preu: Gratuït

Subscriure: Més informació

El projecte de capacitació, millora de l'ocupabilitat i emprenedoria “GIRA DONES” de Coca-Cola se celebrarà en la Mancomunitat Alt Palància a l'abril 2020.
Es tracta d'un programa de capacitació gratuït destinat a oferir a les dones la possibilitat de trobar una oportunitat de desenvolupament laboral en l'àmbit rural.
L'objectiu és ajudar a conéixer les possibilitats personals de cadascuna de les participants i identificar idees de negoci potencialment relacionades amb l'activitat del sector alimentació i begudes: agrícola, agroalimentari, energètic, industrial, distribució i logística, serveis, hostaleria, xicotet comerç i reciclatge, entre altres.
Els dies 22 i 23 d'abril, la seu de la Mancomunitat a Soneja, albergarà un taller formatiu, que sota el títol “Troba la teua ruta”, es compon de dues sessions en horari matinal, de 9.30 a 14.30 h, sobre emprenedoria en clau femenina. L'activitat està emmarcada en el projecte Gira Dones, que recorrerà nombrosos punts d'Espanya en la seua quarta edició.
A més d'estàs 10 hores de formació presencial, el programa ofereix un segon mòdul de 30 hores de formació online, on les participants desenvoluparan de forma més concreta les seues respectives idees de negoci. Aquest projecte està dirigit a dones d'entre 18 i 60 anys amb ganes d'emprendre, que tinguen un negoci o estiguen aturades. El programa ofereix a l'alumnat formació, assessoria i impuls per a conéixer les diferents possibilitats que existeixen a l'hora de posar en marxa una empresa o reinventar un negoci. Les participants aprendran continguts sobre estratègia de negoci, tècniques de venda o aspectes legals per a l'obertura d'una empresa.
Els deu millors projectes d'aquesta segona fase seran seleccionats per un jurat per a rebre assessorament personalitzat i, entre ells, hi haurà tres guanyadores, que obtindran sis mesos més de *mentoría i una dotació econòmica de 3.000 € de capital inicial per a llançar el projecte.
Aquesta iniciativa impulsada per la Fundació Coca-Cola i organitzada per l'associació dona Activa Fòrum , arriba a l'Alt Palància gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat i del Pacte Territorial per l'Ocupació i Desenvolupament Local.

• Taller presencial en dues sessions de 5 hores cadascuna
• Dies 22 i 23 d'abril de 2020
• Lloc Seu de la Mancomunitat – Soneja
Les persones interessades poden inscriure's en el següent enllaç:

Més informació

© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia