FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
3 pràctiques de seguretat per a l'èxit de les pimes

3 pràctiques de seguretat per a l'èxit de les pimes

Per a les pimes, establir una estratègia de seguretat sòlida pot ser un actiu clau que les ajude a aconseguir els seus objectius de negoci

Els nous models de treball que estan protagonitzant els entorns laborals en els últims temps, han incrementat també els riscos de seguretat. Si bé la protecció completa és una quimera, les organitzacions, i molt especialment les pimes, han de deixar de veure la ciberseguretat com una preocupació constant i apostar per una estratègia de seguretat sòlida com un actiu per a ajudar-los en els seus objectius de negoci.

Per a aconseguir-ho, les pimes han de posar el focus en tres objectius fonamentals com són la gestió del risc, l'increment de l'eficiència i la productivitat, i el creixement del negoci.

Amb aquests objectius en ment, Cisco ha publicat l'estudi “2021 *Security *Outcomes *Study *for *SMBs” sobre com les pimes estan invertint en seguretat per a complir amb les seues prioritats de negoci. Aquestes són les pràctiques de seguretat que contribueixen a aconseguir aquests fins.

Gestió del risc
Segons es desprén de l'estudi de Cisco, la ràpida recuperació davant desastres pot tindre un impacte crucial en les empreses mitjanes. De les 25 pràctiques de seguretat incloses en l'estudi, la recuperació davant desastres va ser el major diferenciador de l'èxit entre les pimes i les organitzacions més grans.

Les pimes amb una ràpida recuperació davant desastres van experimentar una taxa d'èxit un 13,4% major en els seus resultats de negoci. Aquesta diferència entre pimes i empreses més grans radica en el fet que, a causa del *ransomware i altres amenaces de ciberseguretat en evolució, la probabilitat de trobar un incident de seguretat en les empreses mitjanes és major que mai.

Quan ocorren aquests esdeveniments, l'impacte relatiu en les empreses mitjanes és molt major que en les empreses més grans. Si bé un *hackeo important pot obstaculitzar una gran empresa, el mateix atac podria ser fatal per a una xicoteta o mitjana.

LES PIMES HAN DE REFORÇAR LA SEUA SEGURETAT I DESENVOLUPAR RESILIÈNCIA

Per a evitar o minimitzar aquests atacs, les pimes han de reforçar la seua seguretat i desenvolupar resiliència, assegurant-se que la seua tecnologia, tant el programari com el maquinari, està actualitzada.

Operar amb eficiència
Els equips de TU de les pimes exerceixen molts rols diferents i el seu treball es torna més complex a mesura que l'empresa creix. El treball híbrid i remot està estirant encara més als equips, ja que treballen per a instal·lar, protegir i solucionar problemes de tecnologia de manera remota.

Quan s'integren diverses solucions tecnològiques en una estratègia holística, el treball de TU se simplifica. Les mètriques estan consolidades, la visibilitat està centralitzada i la resposta a incidents és més ràpida. Això requereix una planificació estratègica, així com una connexió amb el pla de negocis més ampli. Però, en última instància, podrà reduir la quantitat de solucions i arquitectures en sitges per a una operació més eficient.

Més informació

Font: muycanal.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia