FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
3a Convocatòria: Programa d'acceleració d'empreses Òrbita

3a Convocatòria: Programa d'acceleració d'empreses Òrbita

Òrbita és un programa d'acceleració empresarial que busca seleccionar projectes destacats i escometre amb ells un procés de creixement *escalable i sostenible garantint-los l'accés a finançament privat. Oberta la 3a edició, 100.000€ per a 5 empreses

Òrbita va dirigit a empreses de menys de cinc anys d'activitat, que compten amb un plantejament clar de negoci i amb un alt potencial de creixement. De manera que, després d'un exhaustiu procés de treball conjunt, prospecció i anàlisi profunda realitzada per consultors, mentors, experts i inversors, se seleccionaran aquells cinc projectes que destaquen per la seua robustesa i potencial de creixement que els permeta fer un salt qualitatiu en els seus mercats d'actuació.

Els cinc projectes guanyadors obtindran un premi consistent en una dotació econòmica de 20.000€ *equity *free , un total de 100.000€.

BENEFICIS

El premi per participar en Òrbita és l'èxit del projecte, consolidant la teua empresa i generant beneficis econòmics. Tal èxit no es refereix només a les cinc empreses premiades, sinó a tots els participants en el Programa d'acceleració on s'ofereixen formacions especialitzades, experiments a mesura i treball personalitzat, suport i experiència d'inversors privats, experts, *advisors i empresaris, així com *networking amb altres projectes amb alt potencial. Durant el Programa Òrbita s'aporten els elements bàsics perquè la teua empresa es pose en marxa:

Possibilitat d'obtindre un premi de 20.000 euros per a fer créixer el teu projecte si eres un dels cinc guanyadors.
Espai de treball exclusiu per als participants amb les infraestructures de suport i serveis necessaris en cada fase. En unes instal·lacions de 2.500 m² i un viver amb 31 empreses innovadores.
Suport en el procés de constitució de l'empresa.
Suport d'un Director de Projecte específic durant el vostre pas pel Programa Òrbita.
Accés a mentors i *advisors 1*to1, amb experiència rellevant en la teua activitat per a ajudar-te en els diferents aspectes relacionats amb la teua empresa.
*Networking especialitzat, amb jornades de treball al costat de responsables d'altres negocis innovadors, amb la finalitat de compartir coneixements, experiències i generar possibles col·laboracions.
Accés al nostre Club d'inversors: El Club es compromet a invertir en almenys una de les empreses del Programa Òrbita, en cas que aquestes voluntàriament desitgen optar a finançament privat.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia