FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
6 claus perquè les pimes augmenten les seues vendes gràcies al seu web

6 claus perquè les pimes augmenten les seues vendes gràcies al seu web

Només 4 de cada 10 xicotets negocis espanyols disposen de pàgina web, i d'aquestes només el 6,9% ofereix funcionalitats e-*commerce. Més enllà de la venda en línia, un bon disseny web o els formularis de contacte poden fer que un consumidor es decidisca a adquirir un producte o contractar un servei.

Les pàgines web són, actualment, eines clau per a l'èxit comercial dels negocis; no obstant això, en molts casos continuen estant poc presents en les estratègies corporatives. Mentre que el 90% de les compres s'inicien en línia, el 60% de les petites empreses no disposa de pàgina web pròpia. En un moment en el qual les pimes han patit especialment a causa de la pandèmia, apostar pels llocs web pot ser clau per a la seua recuperació i creixement

Des de la signatura *BeeDigital es proposen algunes tècniques a utilitzar per a convertir les visites a la web en vendes. Es tracta d'eines que poden ser aplicades per negocis de tota mena, fins i tot per aquells que manquen d'infraestructura e-*commerce:



Presentar la informació de manera adequada. El contingut ha d'estar enfocat en els beneficis directes que l'usuari obtindrà si compra o contracta el producte o servei. Així mateix, s'ha de donar informació detallada dels mateixos i del procés de compra, proporcionar fotos de qualitat, incloure testimoniatges d'altres clients i anomenades a l'acció simples i clares. Tot això aclareix dubtes i fomenta la confiança del possible client.


Utilitzar un disseny atractiu. Senzill, però modern i de qualitat. El disseny ha de ser simple i no distraure als usuaris de l'objectiu que es vol aconseguir, i *responsive, és a dir, ha d'adaptar-se també als dispositius mòbils per a oferir sempre la millor experiència de navegació possible. També, és fonamental optimitzar la web per a reduir la seua velocitat de càrrega.


Ús de formularis de contacte. Sobretot, per a aquells negocis que oferisquen serveis que requerisquen un assessorament de compra, aquestes eines resulten molt útils. Permeten recollir les dades dels visitants i poder conformar una base de dades de clients potencials per a, després, emprendre estratègies de màrqueting més personalitzades.


Aprofitar la web com a canal d'Atenció al Client. L'habilitació d'un xat optimitza la relació amb els clients, en facilitar un canal directe perquè puguen compartir els seus dubtes o suggeriments. Si es tracta d'un *chatbot, és capaç de generar respostes instantànies seguint uns paràmetres definits prèviament. També és recomanable connectar la web amb altres canals de missatgeria instantània, com WhatsApp o Telegram, i amb les xarxes socials.

Més informació

Font: instaladores20.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia