FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
A les pimes no els convenç el teletreball: un 85% no ho implantarà quan passe la pandèmia

A les pimes no els convenç el teletreball: un 85% no ho implantarà quan passe la pandèmia

Un estudi de *Sage assegura que el 85% de les pimes no preveu implantar el treball a distància en les seues organitzacions quan se supere l'actual situació, la qual cosa suggereix que aquesta forma de treball no els convenç si no se superen una sèrie d'inconvenients.

Quan va irrompre bruscament el *coronavirus, el teletreball va experimentar un auge que semblava anticipar aquesta forma de treball flexible tenia una oportunitat de quedar-se. De fet, són moltes les empreses que estan apostant per un treball híbrid o distribuït que combina el treball presencial amb la modalitat a distància.

En el cas de *Espan?a, segons un estudi de *Sage, la gradual volta a l'oficina i a la normalitat aquesta? sent un procés lent i costós. “El camí cap a la recuperació avança molt lentament i moltes pimes deuen, en paral·lel, revisar o establir noves polítiques per a equilibrar el treball a casa, o en remot, amb el presencial”, assegura.

No obstant això, a l'entorn de les pimes no sembla que es vaja a perpetuar, ja que el 85% de les pimes no preveu implantar el treball a distància en les seues organitzacions quan se supere l'actual situació. Això deixa un xicotet percentatge, el 15%, d'empreses que augmentaran el teletreball en les seues organitzacions.

Aquesta forma de treball té avantatges, però l'estudi també destaca que treballar des de casa pot fer que els professionals se senten aïllats, desconnectats de l'empresa i, a vegades, desatesos quan necessiten ajuda o col·laboració. En aquest sentit, la retenció del talent pot veure's afectada, així com la productivitat, que pot disminuir, ja que, en certs moments, els empleats han d'enfrontar-se individualment a tasques i processos per als quals podrien haver comptat amb ajuda en l'oficina, i necessiten més temps per a resoldre'ls.

Més informació

Fuentes: ituser.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia