FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Així és el Programa de Suport als Digital *Innovation *Hubs per a pimes

Així és el Programa de Suport als Digital *Innovation *Hubs per a pimes

S'espera que amb aquest programa més de 1.200 pimes milloren la seua competitivitat i innovació

El Ministeri d'Indústria recolzarà en la innovació a més de 1.200 petites i mitjanes empreses espanyoles (pimes). Ho farà mitjançant el Programa de Suport als Digital *Innovation *Hubs (*PADIH).

Aquest programa, que s'emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, té l'objectiu millorar la competitivitat de les pimes espanyoles a través de prestar-los serveis de suport i assessorament en matèria d'innovació amb la finalitat que aquestes empreses implanten tecnologies digitals disruptives.

L'ajuda, que es prestarà a les pimes en espècie, consistirà en la prestació de serveis a les pimes de manera gratuïta.

Per a això, la Comissió Europea ha seleccionat a través del Programa Europa Digital 23 projectes espanyols que formaran part de la xarxa de centres europeus d'innovació digital per a oferir informació, serveis i les instal·lacions d'experimentació que precisen les empreses per a abordar els processos de transformació digital.

Sol·licituds a partir de febrer

Les sol·licituds per a accedir al Programa de Suport als Digital *Innovation *Hubs es podran presentar a partir de febrer de 2023. El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ja ha publicat les bases reguladores d'aquestes ajudes. Segons les bases, serà la pime la que s'encarregarà de gestionar la convocatòria de les ajudes.

Aquestes ajudes es concediran en règim de concurrència no competitiva i per ordre de presentació de sol·licituds fins que s'esgote el crèdit pressupostari, quantificat en 16,6 milions d'euros. No obstant això, en 2023 està també prevista l'ampliació de les ajudes.

Aquest programa se suma també als programes que ja són a l'Escola d'Organització Industrial (*EOI) en el marc del ‘Programa Capacitats Emprenedores - Programa d'Acceleració de *Startups’. L'objectiu d'aquest programa és fer costat a l'ecosistema d'emprenedoria espanyola, dirigit a *startups innovadores que vol impulsar el creixement i desenvolupament d'un total de 6.100 *startups.

La *EOI també té en marxa altres programes com el d'Atracció del Talent Femení, el d'Impuls de l'Ecosistema Emprenedor Innovador, el programa Activa *Startups i el de Capacitats per al Creixement Pime.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia