FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Així està la digitalització de processos financers en les pimes

Així està la digitalització de processos financers en les pimes

Datisa ha assegurat que digitalitzar els processos financers de les pimes podria proporcionar una visió 360é del negoci. Gràcies a la informació financera que proporcionen els sistemes *ERP, moltes pimes han pogut prendre decisions, en temps real, sobre aspectes crítics relacionats amb les seues finances.

Entre els aspectes sobre els quals la digitalització de les àrees financeres ha impactat en positiu durant la crisi es troben: gestió de cobraments i pagaments, optimització de despeses o tresoreria adequada, entre altres.

“Les pimes més digitals han pogut proporcionar, a través de la seua adreça financera, una visió 360é del negoci. Això ha aportat grans dosis d'elasticitat per a estirar-se i contraure's en funció de les circumstàncies de cada moment”, afirma Pablo *Couso, director comercial de *Datisa.

La digitalització de processos financers en les pimes
La digitalització ha suposat un canvi total de paradigma, cultura corporativa, visió de negoci per a orientar, operativa i estratègia a l'eficiència i a la rendibilitat.

I és que, amb la situació actual, ara més que mai és de vital importància estudiar adequadament els costos i la rendibilitat, sent això un *must *have per a les empreses, amb independència de la seua grandària, sector o activitat.

En el cas de les pimes, aquestes han comptat en els seus entorns financers amb l'ajuda d'un *ERP per a la reestructuració dels negocis o de determinats processos, conforme a les dades obtingudes i una gestió més unificada de la informació.

Més informació

Font: revistabyte.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia