FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Aquests són els sectors que poden rebre els 7.000 milions d'ajudes directes

Aquests són els sectors que poden rebre els 7.000 milions d'ajudes directes

Destaquen les activitats relacionades amb el turisme, com l'hostaleria i les agències de viatges

El Govern va aprovar ahir en el Consell de Ministres el decret d'ajudes per als autònoms i pimes més afectats per la pandèmia, i aquest ha entrat ja en vigor hui dissabte des de la seua publicació en el BOE. En concret, el muntant ascendeix a 11.000 milions, dels quals 7.000 seran ajudes directes. D'aquests 7.000 milions d'euros, 2.000 seran per a Canàries i Balears, les dues regions més afectades per la pandèmia, mentre que els 5.000 milions restants es distribuiran entre la resta de comunitats.

Quant a la quantia que poden rebre els autònoms i pimes, aquesta és menor que l'establida per altres països europeus. Les comunitats autònomes podran compensar, com a màxim, el 40% de la caiguda d'ingressos en el cas de pimes i micropimes, i fins a un 20% per a la resta d'empreses. Els autònoms que tributen en el sistema de mòduls rebran 3.000 euros fixos. Mentre que per a les empreses i autònoms que tributen pel criteri d'estimació objectiva seran d'entre 4.000 i 200.000 euros.

Hi ha un total de 95 sectors que podran veure's beneficiats per les ajudes. Destaquen activitats relacionades amb el turisme, com l'hostaleria, les agències de viatges, el transport aeri o els comerços minoristes. A més, els taxis, l'edició de periòdics, les arts escèniques i els museus també podran optar a elles. No obstant això, tal com ha denunciat el president de *ATA, Lorenzo *Amor, hi ha sectors que no apareixen, com el de les perruqueries i els centres d'estètica.

Més informació

Font: abc.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia