FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Así apoya eBay a las PYMES españolas

Así apoya eBay a las PYMES españolas

Així secunda eBay a les PIMES espanyoles

Davant les conseqüències sense precedents que ha provocat el *COVID-19, cada dia són més les petites i mitjanes empreses que descobreixen en la via electrònica una clara alternativa al canal de distribució *retail clàssic per tractar-se d'una opció que els permet mantindre la seua activitat, sobretot ara que moltes botigues i comerços locals s'han vist obligats a tirar el tancament. Per a aquells que consideren la possibilitat d'unir-se *ecommerce, *eBay s'alça com el perfecte aliat estratègic en proporcionar-los els mitjans i assessorament per a la digitalització, l'exportació i la *omnicanalidad que necessiten aquests xicotets negocis.
*eBay aposta pels detallistes espanyols ajudant-los a fomentar el seu negoci; per això, la plataforma ha incrementat la visibilitat dels més de 10.000 venedors perquè puguen vendre en els 190 països en els quals opera la companyia. Uns d'aqueixos venedors són José Manuel *Loura i Francisco Javier Rodríguez, fundadors de *The *Shop *Gamer, i dos veterans en el sector dels videojocs. Després de treballar junts durant anys en algunes de les principals distribuïdores del sector com Nintendo, *SEGA, *Activision o Virgin, van decidir deixar-lo tot i traslladar els seus coneixements i experiència des d'un nou punt de vista comercial.

Així, va sorgir la idea de muntar la seua pròpia companyia de comerç electrònic: “Ens vam adonar ràpidament que havíem de tindre presència allí on està la gent, és a dir, en les plataformes de compravenda. Per aqueix motiu ens vam proposar crear la nostra pròpia botiga en *eBay, com a punt de trobada amb els nostres compradors”. Segons reconeixen, una dels principals avantatges de la seua botiga en *eBay és la venda internacional.

En l'actualitat, venen en cinc països europeus i tenen previst augmentar la seua presència a l'estranger. A més, *eBay els ha facilitat desenvolupar el negoci local gràcies a les condicions que permeten rendibilitzar tots els seus productes en venda, i la comunicació i l'ajuda rebudes des de *eBay. Tots dos comenten, “el tiquet mitjà de *eBay és moltíssim més alt que en altres plataformes perquè, entre altres raons, la plataforma ens permet rendibilitzar productes més cars”.

ARA MÉS QUE MAI, COMPROMESOS AMB LES PIMES ESPANYOLES
No obstant això, *The *Shop *Gamer no és només una de les botigues professionals de *eBay pioneres en la venda de videojocs, sinó una de les botigues més importants del *Marketplace en qualsevol sector. Fundada en 2010, en l'actualitat compta amb un catàleg de més de 5.000 articles i més de 8.600 valoracions positives. La prioritat actual de *eBay és protegir a totes les pimes i autònoms espanyols per a aconseguir que ells també aconseguisquen l'èxit que ha collit *The *Shop *Gamer des de la seua incorporació a la plataforma.

Més informació

Font: elmundo.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia