FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ATA demana més suport als autònoms i pimes perquè les previsions no empitjoren

ATA demana més suport als autònoms i pimes perquè les previsions no empitjoren

ATA creu que el quadre macroeconòmic del Govern "planteja un escenari millor del que podria arribar a ser" i demana més mesures de suport a autònoms i pimes perquè les xifres no acaben sent pitjors.

En un comunicat després de conéixer-se que el Govern preveu un enfonsament de l'economia del 9,2% en 2020 i que la taxa de desocupació puge al 19% per l'impacte de la *COVID-19, ATA creu que o el Govern "passa a l'acció i fa costat decididament" a les petites empreses i autònoms o aqueixes "voluntaristes previsions desgraciadament es tornaran en xifres pitjors".


ATA veu fonamental que els *ERTE es mantinguen més enllà de l'estiu, i fins i tot per a alguns sectors que tindran una recuperació fins i tot més lenta, fins a finals d'any i que es facilite l'accés al crèdit a autònoms i pimes.

Més informació

Font: eldiario.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia