FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Bases perquè pimes i autònoms accedisquen al programa "Kit Digital"

Bases perquè pimes i autònoms accedisquen al programa "Kit Digital"

Les empreses disposaran de majors ajudes a major nombre d'empleats

Les empreses i autònoms que vulguen accedir al programa ‘Kit Digital’ posat en marxa pel Govern hauran de complir amb una sèrie de requisits. El Boletín Oficial del Estado ja ha publicat les bases que regulen la concessió de les ajudes del programa que impulsarà la digitalització de pimes i autònoms a Espanya.


Quan es llancen les convocatòries les empreses podran accedir a elles en funció del seu nombre d'empleats. Això és, a major nombre d'empleats, majors ajudes se'ls concediran. Per exemple, les empreses d'entre 10 i 50 treballadors podran accedir a ajudes de 12.000 euros; les d'entre 9 i 3 treballadors, accediran a ajudes de 6.000 euros, mentre que les que tinguen menys de 3 empleats o cap podran obtindre fins a 2.000 euros.

Per a poder sol·licitar les ajudes les empreses hauran de complir amb uns determinats requisits. Un d'ells serà complir amb la normativa de la Llei General de Subvencions. Però, a més, les empreses i autònoms hauran de disposar de l'avaluació de Maduresa Digital, conforme al test de diagnòstic que posa a disposició la plataforma ‘Accelera Pime’.

Elecció d'agents digitalitzadors

Els serveis de digitalització de les pimes i autònoms els oferiran entitats que estiguen adherides al programa ‘Kit Digital’. Aquestes empreses es coneixeran com a agents digitalitzadors. Per a ser agent digitalitzador les empreses podran adherir-se al programa a través de la seu electrònica de Red.es, entitat adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital.

En la pàgina web de ‘Accelera Pime’ es publicarà la llista d'agents digitalitzadors. Els autònoms i les pimes tindran accés a aquest llistat. De fet, els agents digitalitzadors podran col·laborar amb ells en tasques com la presentació de la sol·licitud per a optar a les subvencions i de la documentació acreditativa.

En total, el programa ‘Kit Digital’ disposa d'un pressupost de 3.067 milions d'euros per al període 2021-2023. El seu objectiu principal és facilitar que pimes i autònoms es digitalitzen. Així, se'ls ajudarà a millorar la presència en Internet a tindre un comerç electrònic o a analitzar les dades que genera el negoci. La primera convocatòria d'ajudes es publicarà a principi d'enguany.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia