FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
BONES PRÀCTIQUES EN ELS CENTRES DE TREBALL

BONES PRÀCTIQUES EN ELS CENTRES DE TREBALL

Mesures per a la prevenció de contagis del *COVID-19. Actualització a l'11 d'abril de 2020

La guia recull les mesures més essencials d'higiene i distància interpersonal per a aplicar abans, durant i després de l'assistència al treball.

Com a primera mesura, si es presentara simptomatologia o s'haguera tingut contacte estret amb persones afectades pel virus, la recomanació és que no s'acudisca al centre de treball fins a confirmar que no hi ha risc per a un mateix o els altres. Per a això, s'ha de contactar amb el telèfon *COVID de cada comunitat autònoma i consultar el decàleg d'actuació en cas de símptomes disponible en aquest enllaç.

Tampoc han de fer-ho les persones més vulnerables per edat, per estar embarassades o patir afeccions mèdiques que, en cas necessari, poden contactar amb el seu metge perquè acredite la seua necessitat d'aïllament i que, si fos així, es considerarà a efectes laborals una situació assimilada a accident de treball per a la prestació econòmica d'incapacitat temporal.

Punxant en més informació te la pots descarregar

Més informació

Font: lamoncloa.gob.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia