FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Claus per a impulsar les vendes digitals de les pimes per Nadal

Claus per a impulsar les vendes digitals de les pimes per Nadal

Descobreix les claus per a impulsar les vendes digitals de les pimes durant la campanya nadalenca. Adaptar el contingut del *eCommerce o realitzar promocions en xarxes socials són algunes d'elles.

El 58% de les pimes espanyoles ja compten amb presència en les xarxes socials i un 55% amb una pàgina web. Veient aquesta progressió, és el moment d'aprofitar al màxim aquesta temporada de compres nadalenques utilitzant una varietat de noves activitats de màrqueting digital per a ajudar un negoci a créixer, segons l'informe “Observatori sobre Digitalització de *GoDaddy 2021: estudi sobre la maduresa digital de les microempreses a Espanya i Europa”, realitzat per aquesta signatura.

Per a això, és imprescindible que coneguen quines són les estratègies de màrqueting adequades per a traure el màxim partit empresarial a aquesta època de l'any i impulsar les vendes digitals. Aquests són els seus consells per a aprofitar al màxim aquesta campanya:

– Adaptació del contingut de la pàgina a la temporada nadalenca

Una pàgina web empresarial, durant el mes de desembre, ha de ser coherent amb el moment en el qual està l'usuari que la visita. Per això, per a crear una experiència positiva, els *eCommerces han d'adaptar creativitats, imatges i destacar els productes que tinguen més cabuda durant la temporada de compres nadalenques. A més, poden realitzar publicitat específica en altres portals relacionats amb les festes mitjançant la col·locació de bàners específics (un tipus de publicitat que només utilitza l'11% de les petites empreses enquestades), que apunten a la pàgina web de l'empresa.

– Promoció en xarxes socials

En aquestes dates és imprescindible realitzar una bona campanya en xarxes socials per a aconseguir a tots els possibles clients potencials. Segons l'enquesta de *GoDaddy que citem abans, el 80% dels xicotets negocis espanyols compta amb presència en Facebook, un 65% en Instagram, un 54% en WhatsApp, un 27% en *Youtube i el 31% en Twitter, així que han de fer ús d'aquests perfils especialment en aquestes dates. Publicar contingut específic, crear concursos, sortejos nadalencs o llançar algunes promocions especials són algunes de les millors estratègies de màrqueting digital. Si a això se li afig una bona campanya d'anuncis en Instagram o Facebook, per exemple, l'estratègia digital serà més forta.

Més informació

Font: directivosygerentes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia