FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Claus perquè les pimes triomfen en internet

Claus perquè les pimes triomfen en internet

Les petites i mitjanes empreses tenen a la seua disposició eines gratuïtes o de baix cost per a desplegar una estratègia en la xarxa amb la qual donar-se a conéixer, interactuar amb els seus clients i augmentar les vendes

Tots els negocis necessiten ser presents en internet. La pandèmia ho ha demostrat. Molts han pogut continuar amb la seua activitat i fins i tot han descobert noves oportunitats per a créixer. Sobretot les petites i mitjanes empreses (pimes) han trobat en l'entorn digital un aliat per a resistir l'impacte de la crisi sanitària. Ara la gran pregunta és com aconseguir l'objectiu final de les tècniques de mercat en la xarxa: donar-se a conéixer entre els clients potencials i *fidelizar als quals ja tenen.

Segons Rodrigo Miranda, director de l'escola de negocis digitals *ISDI, el consumidor dedica molt temps al món digital. Allí interactua, comparteix els seus gustos i desenvolupa bona part de la seua vida diària. Per això, és el canal idoni per a acostar-se a ell. Però per a aconseguir-ho fa falta establir una estratègia i conéixer quines són les eines digitals adequades, la majoria fàcils d'usar i que suposen una inversió mínima.

Com iniciar una estratègia de ‘màrqueting’ digital
Potenciar la presència en Google. La majoria de les cerques en internet es realitza a través de Google. Loreto Gómez, experta en màrqueting digital, ho corrobora amb una dada: el 64% del trànsit directe que arriba a una pàgina web prové dels cercadors. És essencial, per tant, que una empresa aparega en Google, que és el rei dels cercadors. Aquest ofereix a les pimes l'eina Google *My *Business, un sistema gratuït per a crear un perfil del negoci en forma de fitxa. En ella figuren totes les dades imprescindibles del negoci perquè els consumidors el troben amb facilitat, de manera que, quan un usuari busque restaurants italians en Google, li apareguen els més pròxims a la seua ubicació.

*Erik Rigola, especialista en estratègia i màrqueting digital de la consultora *RocaSalvatella, que liderarà el *webinar Màrqueting digital per a xicotets comerços: avantatges i claus per a la seua posada en marxa, organitzat a través de *HUB Empresa de Banc Sabadell, destaca que Google premia als negocis amb les fitxes més completes i actualitzades en el cercador, ja que tenen més opcions d'aparéixer en les primeres posicions dels resultats de la cerca, just davall de les empreses més pròximes, la qual cosa potencia l'abast de la pime més enllà del local. Això s'aconsegueix fomentant que els clients deixen valoracions i comentaris. Una tècnica per a aconseguir-ho és contestar sempre als missatges, fins i tot als negatius, i resoldre les incidències en privat.

Més informació

Font: elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia