FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Com aconseguir el distintiu oficial d'igualtat per a la teua pime

Com aconseguir el distintiu oficial d'igualtat per a la teua pime

L'Ordre *IGD/980/2020, de 16 d'octubre, estableix els requisits que ha de complir una pime per a rebre el segell 'Igualtat en l'empresa'.

El passat 16 d'octubre es va publicar en el BOE l'Ordre *IGD/980/2020, amb la qual s'estableixen els criteris perquè una empresa puga obtindre el distintiu Igualtat en l'Empresa 2020.

Com és habitual, els requisits per a l'obtenció d'aquest distintiu són abundants, i en aquesta ocasió venen marcats per l'adequació a la normativa de gènere recentment aprovada en el Congrés.

Què és el distintiu d'igualtat?

Segons explica la pròpia Ordre, es tracta d'una fórmula per a reconéixer que en una empresa es realitzen bones pràctiques, en matèria d'igualtat. Referint-se especialment a les pimes, on es plantejaran requisits diferents a les grans empreses, per a facilitar processos d'igualtat malgrat certes limitacions que pogueren tindre, a causa de la seua grandària.

Com sol·licitar el segell d'igualtat per a la teua empresa

El primer requisit que has de complir és ser una entitat que opere en territori espanyol, i estar inscrita en el corresponent règim de la Seguretat Social, així com constituïda en el registre públic que li corresponga.

El segon condicionant que té aquest tràmit és estar al dia amb Hisenda i amb la Seguretat Social, així com no haver sigut sancionada de manera ferma amb infraccions greus o molt greus en matèria d'igualtat d'oportunitats o discriminatòries en l'accés als seus béns i serveis en els últims tres anys.

Més informació

Fuentes: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia