FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Com protegir les pimes dels ciberatacs

Com protegir les pimes dels ciberatacs

Telefónica *Tech dissenya un nou servei de seguretat, ‘La teua Empresa Segura’, que s'adaptarà a qualsevol mena de pime segons la seua grandària o activitat

La crisi provocada pel COVID-19 ha portat, entre moltes altres coses, una gran amenaça a la ciberseguretat de les petites i mitjanes empreses. Però també una enorme acceleració quant a la transformació digital d'aquestes companyies. A més digitalització, menys ciberatacs. Per això, Telefónica *Tech ha ideat un nou servei: ‘La teua Empresa Segura’, destinada a evitar les *ciberamenazas dirigides a pimes.

Aquesta nova iniciativa anirà adaptada a les necessitats de les pimes, ja siga per la seua grandària o per la seua activitat. L'objectiu principal serà "protegir l'activitat digital de les petites i mitjanes empreses, secundant-se en la connectivitat”, asseguren des de Telefónica *Tech. Per això, aquest servei constarà de tres paquets que, sense cost d'alta, posarà a la disposició dels empresaris i empleats diversos beneficis.

Així, es reuniran, –“per primera vegada”, apunten–, eines tecnològiques per a combatre els ciberatacs; suport i assessorament a través del Centre de Seguretat Pime, així com formació i conscienciació sobre la importància de la política de ciberseguretat per als empleats.

Principals característiques
Entre altres característiques, i potser la principal, està la possibilitat de protegir-se dels ciberatacs. I és que, segons la companyia, les pimes hauran de prendre consciència d'aquesta problemàtica, ja que hi ha una “gran quantitat d'atacs informàtics dirigits a aquestes”. De fet, Telefónica *Tech proposa ocupar-se d'aquest aspecte a través de la *CiberAcademy+, inclosa dins de la plataforma.

Més informació

Font: innovaspain.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia