FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Consells per a pimes davant una nova realitat digital

Consells per a pimes davant una nova realitat digital

LinkedIn organitza un esdeveniment per a pimes i emprenedors en el qual, a través de diversos experts, han aportat consells per a aprofitar les oportunitats del món digital

Abans, podia passar un any fins que es testava una idea de negoci. Ara, amb les noves tecnologies, en una vesprada es pot crear una pàgina web amb la qual començar a vendre quasi qualsevol producte. Això sense comptar amb la diferència d'inversió de diners; actualment, aprofitant la gratuïtat de les xarxes socials, les pimes i els emprenedors poden captar al seu públic objectiu de forma més senzilla.

Per a mostrar el seu suport a les pimes en aquesta nova realitat digital, *LinkedIn ha organitzat en esdeveniment en el qual diversos experts han aportat consells, a través de la seua experiència personal, amb l'objectiu d'ajudar-les a créixer i a afermar els seus negocis en un món que ha accelerat la seua transformació digital a causa de la crisi provocada pel COVID-19. La idea principal: que una crisi és una oportunitat i que el món digital ha obert una veda econòmica on no s'albira la seua final.

Adaptar-se al mitjà
Per a Fran Carreras, professor associat adjunt de *ESADE, el primer consell que donaria a algú que vol emprendre en aquesta època és aprofitar les xarxes socials, perquè “les xarxes socials són més socials que xarxes”, ha reiterat en diverses ocasions. “Vivim en un moment difícil en el qual es diu que el digital és menys personal. És mentida. Cal tindre una estratègia i cal prendre accions deliberades. Per a conéixer al públic objectiu, primer, cal contactar amb ell.

És per això que, per a ell, les tecnologies són, actualment, els principals mitjans per a connectar a les persones amb les pimes. Però no tot ha d'acabar en ella: “Es poden utilitzar, per exemple, per a contactar amb persones que prèviament han sigut filtrades a través de la xarxa. En el fons, el procés és el mateix, només que hi ha moltes més persones i més mitjanes. Si cal utilitzar Zoom perquè és el que es pot fer ara, perquè s'utilitza. Cal fer el mateix que s'ha fet sempre i adaptar-ho al mitjà actual”.

Més informació

Font: innovaspain.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia