FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Digital selling: una oportunitat real per a les pimes

Digital selling: una oportunitat real per a les pimes

Les plataformes digitals recolzades en Intel·ligència Artificial, automatització i *cloud estan jugant un paper clau ajudant les organitzacions de qualsevol sector a optimitzar, simplificar i personalitzar l'experiència de l'usuari. Microsoft proporciona solucions que augmenten la rendibilitat, milloren l'adquisició i retenció de clients i l'eficiència dels processos.

És evident que les dades són el *core de qualsevol empresa ja que atorguen la possibilitat d'analitzar el passat, obtindre nous coneixements, però també de predir i planificar el futur. Per a aprofitar tot el seu potencial, les organitzacions –pimes incloses– han de secundar-se en plataformes digitals que eliminen les sitges i faciliten una gestió *omnicanal.

Segons un *ebook elaborat per *IDC en col·laboració amb Microsoft sobre com la connexió entre tecnologia i negoci es converteix en avantatge, enguany les empreses ja estan immerses en la modernització de les seues aplicacions i la integració de les seues dades des de sitges de núvols per a accelerar la conversió d'oportunitats de negoci i *fidelizar al client. I, és més, el 20% adoptarà arquitectures de núvols connectats per a escometre aquests canvis.

Digital *selling: Com fer créixer les pimes?
Les pimes espanyoles són cada vegada més conscients de la importància de la digitalització dels seus negocis per a créixer i afermar-se dins del mercat. En aquest context, Microsoft proporciona solucions a aquest segment que augmenten la rendibilitat, milloren l'adquisició i retenció de clients i l'eficiència dels processos empresarials, reduint l'esforç invertit en tasques de baix valor afegit. I ho fan activant i impulsant la venda digital, oferint experiències diferenciades als clients.

A través de solucions de màrqueting *automation és possible maximitzar tot el potencial de les dades. És el cas de *Dynamics 365 *Customer *Insights & Màrqueting, eina que, secundant-se en el *machine *learning –un tipus especialitzat d'Intel·ligència Artificial–, crea perfils dels clients a través de la captura de senyals explícits i implícits sobre el seu comportament i intenció de compra.

Dit d'una altra manera, és capaç de realitzar segmentacions i definir accions proactives segons el comportament. Així, les marques poden aplicar intel·ligència a la dada recollida i llançar missatges personalitzats en el moment adequat o recomanar els productes que millor s'ajusten a les seues preferències i necessitats.

La importància d'una visió i eines unificades
Solucions com *Dynamics 365 Màrqueting permeten gestionar campanyes *end-*to-*end des del disseny fins a l'execució. Es connecta i integra amb *Dynamics 365 Sales i proveeix *leads comercials generats per les campanyes de màrqueting. Amb *Dynamics 365 Sales les empreses poden connectar el canal de venda digital, enfortir les relacions amb els clients i automatitzar tasques i processos, augmentant la competitivitat, en mantindre el focus en el client i la seua experiència d'extrem a extrem.

Es tracta d'una solució que s'adapta completament a les necessitats de les empreses, i que té com a objectiu l'optimització de tots els recursos comercials per a un cicle de vendes més eficient i rendible. A més, ofereix eines d'Intel·ligència Artificial i mètriques predictives per a anticipar-nos a les necessitats del client i actuar proactivament en la gestió de comptes. D'aquesta manera, per posar un exemple, els responsables de vendes poden identificar fàcilment les estratègies de vendes guanyadores, formular el que es deu i no fer en les interaccions amb els clients i aplicar, tot seguit, aqueix coneixement en tota l'organització de vendes.

Més informació

Font: emprendedores.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia