FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Ebay estén a 2021 les seues mesures de suport a les pimes per la pandèmia

Ebay estén a 2021 les seues mesures de suport a les pimes per la pandèmia

Els nous venedors professionals podran publicar anuncis i realitzar vendes sense pagar comissió i tenen 12 mesos de subscripció gratuïta a una botiga en la plataforma

Ebay estén a 2021 les mesures de suport que ja va llançar en 2020 per a les pimes i els autònoms espanyols davant l'avanç de la pandèmia i l'impacte econòmic provocat per la crisi sanitària, segons va informar ahir la plataforma de comerç electrònic.


La companyia va indicar que vol continuar fent costat a tots els seus venedors professionals i també a tots aquells nous venedors interessats a començar a vendre a través de *eBay. En concret, els nous venedors professionals registrats des de gener d'enguany podran publicar nous anuncis i realitzar les vendes corresponents, sense pagar cap comissió fins al pròxim 31 de març.

La companyia també amplia el termini perquè els nous venedors professionals que ho desitgen puguen subscriure's gratuïtament en la plataforma, accedint a una botiga avançada durant sis mesos o botiga bàsica durant un any. Aquesta ajuda estarà disponible fins al 31 de desembre de 2021.

*Ebay assegura que, en cas que hi haja un retorn a un nou confinament, les pimes absorbirien entorn del 60% de les pèrdues que això suposaria; en concret, uns 1.100 milions per cada setmana de confinament, distribuïts quasi a parts iguals entre microempreses, les xicotetes i les mitjanes empreses, segons les dades de *Cepyme i *Ceprede.

José Ángel López, director comercial de *eBay a Espanya, va assenyalar ahir que són aquesta decisió la plataforma busca continuar ajudant aquestes empreses a “mitigar l'impacte negatiu de la pandèmia facilitant la seua activitat i creixement en el canal en línia”. El directiu va recordar que la plataforma de la companyia els obri una finestra d'oportunitat en més de 190 mercats.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia