FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Ebury, una nova eina per a la internacionalització de les pimes

Ebury, una nova eina per a la internacionalització de les pimes

La plataforma de pagaments i divises de Banc Santander reforça l'oferta de comerç a les petites i mitjanes empreses a Europa i Amèrica Llatina

En la seua carta als accionistes de l'Informe Anual, la presidenta de Banc Santander, Ana *Botín, va ser rotunda: “Combinant les fortaleses i clients de Santander i *Ebury, l'objectiu és convertir-nos en la proposta líder en el comerç internacional per a pimes a Europa i Amèrica. Després del llançament de la plataforma, el pla és implantar Global *Trade *Services (*GTS) en 20 mercats en el mitjà termini”. Però, en què consisteix *GTS? “És la nostra plataforma global de serveis per a les pimes que operen internacionalment i que necessiten serveis de pagaments internacionals, comerç exterior i comptes *multipaís. Es tracta d'un mercat molt rellevant per la seua grandària i pel seu potencial de creixement, en el qual ja comptem amb quasi 200.000 pimes”, afirmen des de l'entitat financera.

Les petites i mitjanes empreses sempre han estat en el punt de mira de Banc Santander ja que, com explica Botí, són un motor fonamental de creixement a tot el món. "Aporten fins al 60% de l'ocupació total i el 40% del PIB de les economies emergents. Santander és el banc més ben posicionat per a acompanyar a les pimes en la seua expansió internacional, facilitant-los serveis globals de finançament al comerç. Per això, l'acord aconseguit amb *Ebury ens permet oferir a les petites i mitjanes empreses productes i serveis que abans només estaven a l'abast de les grans companyies d'una manera més ràpida i eficient”.

El nou aliat del Santander per a ajudar a les empreses més xicotetes es diu *Ebury i, encara que es troba en la *city londinenca, va ser creat per dos espanyols la filosofia dels quals és molt clara: “Creiem que la clau perquè un negoci cresca i tinga èxit internacional és eliminar tantes barreres com siga possible”, afirmen Juan Lobato i Salvador García, cofundadors de *Ebury. Una tasca que duen a terme amb el desenvolupament d'una tecnologia pròpia per a garantir l'agilitat de les transaccions, uns serveis de gestió de divises personalitzades i un equip amb un enfocament exclusiu al mercat de divises.

Més informació

Font: elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia