FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Eines per a guanyar visibilitat en línia de les pimes

Eines per a guanyar visibilitat en línia de les pimes

Semrush crea una eina que ajuda les pimes a millorar la seua presència digital

Augmentar la visibilitat en línia de les petites i mitjanes empreses i millorar el seu posicionament en Internet. Aqueix és l'objectiu de l'eina *Listing *Managemet, que ha optimitzat *Semrush per a ajudar les pimes a guanyar visibilitat.

*Listing Management és una eina que permet als usuaris de tot el món poder distribuir automàticament la informació bàsica del seu negoci. Es tracta d'una eina clau entre les eines de SEU local de *Semrush.

L'eina ajuda les petites i mitjanes empreses a estalviar temps i recursos en la gestió de la seua presència digital. A través d'ella, els usuaris de tot el món podran accedir de manera automàtica a la informació del negoci. Així mateix, podran fer un seguiment de la seua reputació en línia en realitzar una anàlisi *hiperlocal i podran gestionar les ressenyes que es publiquen dels seus negocis en Google o en Facebook.

El *Chief *Product *Officer en *Semrush, *Vitalii *Obishchenko, indica que és “difícil” captar l'atenció dels consumidors i retindre-la “especialment en línia, on les petites empreses han de competir amb grans marques que fan enormes inversions en màrqueting”.

Creixement del negoci

En aqueix sentit, des de *Semrush aclareixen que amb aquesta mena d'eines el que volen és “brindar als nostres clients les eines que necessiten per a fer créixer el seu negoci i desenvolupar el seu potencial, ja siga una microempresa o una empresa amb més de 100 persones”.

La companyia ha realitzat recentment una enquesta en la qual han participat més de 200 pimes. La majoria d'elles assegura que la notorietat de marca i l'augment del trànsit de la web són els “principals objectius del màrqueting de continguts”. D'igual forma, moltes de les pimes admet disposar d'un pressupost limitat per a desenvolupar continguts. El 64% d'elles compta amb un pressupost mensual igual o inferior als 1.000 euros.

L'ús d'aquesta mena d'eines és “fonamental” per a les pimes. L'estudi de *Semrush mostra que la majoria veu essencial incrementar les cerques locals. Només del 2020 al 2022 s'ha advertit un creixement de les cerques locals del 83%.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia