FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El 53% de les pimes espanyoles ha millorat el seu nivell de digitalització en els últims mesos

El 53% de les pimes espanyoles ha millorat el seu nivell de digitalització en els últims mesos

El 78% de les pimes admet que els negocis més digitalitzats podran recuperar-se millor i créixer en l'entorn posterior a la COVID-19.

Així ho revela el “Observatori sobre Digitalització de *GoDaddy 2021: estudi sobre la maduresa digital de les microempreses a Espanya i Europa”, presentat per *GoDaddy que assenyala una important tendència de digitalització de les petites empreses europees en l'últim any, amb el principal objectiu de sortejar els tancaments i restriccions provocats per la pandèmia de la COVID-19.

En concret, el 53% de les pimes espanyoles enquestades afirmen que ha millorat el seu nivell de digitalització durant aquests últims mesos i un 42% dels autònoms enquestats creuen que comptar amb un major grau de digitalització els hauria ajudat a superar aquesta pandèmia amb major facilitat. A més, el 78% admeten que els negocis més digitalitzats podran recuperar-se millor i créixer en l'entorn posterior a la COVID-19.

Auge del teletreball
El teletreball és una altra de les variables que s'ha implementat en els xicotets negocis durant l'any passat, Per això, els emprenedors de pimes espanyoles s'han vist obligats a facilitar eines per als seus empleats: quasi el 70% dels autònoms espanyols ha facilitat telèfons intel·ligents als seus treballadors i el 61% els ha donat ordinadors portàtils perquè puguen fer el seu treball. El 58% dels xicotets negocis espanyols ja utilitzen serveis d'emmagatzematge/transferència de dades, i el 28% declaren voler comptar amb un sistema de *CRM, que els ajude a seguir i unificar en una única plataforma totes les interaccions.

A més, l'Observatori inclou un Digital *Index per a establir una classificació del nivell de digitalització. En una escala de 0 (nivell molt baix de digitalització) a 100 (molt alt) basant-se en factors com la importància de la digitalització en les mateixes i la seua continuïtat, el seu equipament, i les seues eines internes i externes, les petites empreses espanyoles són les que compten amb una puntuació més alta, aconseguint 45, enfront dels 44 punts d'Itàlia, 42 d'Alemanya i 37 de França.

Més informació

Font: directivosygerentes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia