FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El 80% de les pimes que utilitza *TikTok aconsegueix arribar a més clients

El 80% de les pimes que utilitza *TikTok aconsegueix arribar a més clients

Les petita i mitjanes empreses que usen *TikTok aconsegueixen, en la seua majoria, arribar a més clients.

Les petita i mitjanes empreses que usen *TikTok aconsegueixen, en la seua majoria, arribar a més clients. En concret, un estudi elaborat per *InSites *Consulting posa de manifest que el 80% de les pimes que utilitza aquesta plataforma aconsegueix créixer i arribar a més clients.

Així mateix, les pimes que utilitzen *TikTok també estableixen connexions més fortes amb els seus clients. Així ho afirma més del 96% dels usuaris d'aquesta plataforma.

«Les eines creatives de *TikTok faciliten la creació ràpida de continguts divertits, autèntics i atractius que impulsen els resultats del món real per a les pimes, amb algunes fins i tot venent els seus productes gràcies a les comunitats de les quals han format part”, afirma Lisa Friedrich, directora de pimes en *TikTok per a *EMEA.

Mostrar la personalitat de la marca
En aquesta línia, la plataforma ha posat en marxa el programa ‘Segueix-me’ a través del qual pretén ajudar les pimes a prosperar. A través de ‘Segueix-me’ les empreses reben consells i trucs setmanals d'emprenedors sobre com traure-li partit a la comunitat de *TikTok.

Aquest programa té una duració de 6 setmanes durant les quals s'ofereixen diferents fulls de ruta d'aprenentatge basades en els objectius dels diferents participants, que culminen en dos seminaris web per a resoldre tots els dubtes amb els ambaixadors de les pimes.

L'enquesta revela que el 76% de les pimes espanyoles en la plataforma assegura que la publicitat en *TikTok els fa pensar de manera diferent i que el 80% d'elles reconeix que formar part d'aquesta comunitat els ajuda a mostrar la personalitat de la seua marca. De fet, un 48% de les pimes espanyoles en la plataforma han utilitzat els comentaris dels clients en *TikTok per a actualitzar o crear nous productes o augmentar la seua oferta i un 19% d'elles ha creat un producte o servei arran d'una tendència existent en la plataforma.

Més informació

Font: directivosygerentes.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia