FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El comerç electrònic i el seu paper en la recuperació de les pimes

El comerç electrònic i el seu paper en la recuperació de les pimes

Només en el tercer trimestre de 2019 el comerç electrònic va facturar 12.500 milions a Espanya

La crisi del coronavirus ha obert un debat sobre quin paper pot exercir el comerç electrònic en la recuperació de les pimes. Dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (*CNMC) indiquen que el comerç electrònic va facturar a Espanya en el tercer trimestre de 2019 uns 12.500 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 23,5% respecte al mateix període de l'any anterior.


Una tendència abans de la crisi sanitària que ha fet que després de la pandèmia provocada per la Covid-19 es continue apostant pel comerç electrònic. I és que, segons *Solunion, experts en assegurances de crèdit i de caució i en serveis de gestió del crèdit comercial, el *comerdio electrònic pot ajudar la pime a superar la crisi.

Crear botigues virtuals

Entre les raons que aporten destaca la internacionalització. Segons detallen, el fet que una companyia inicie també la seua activitat en Internet la fa més resilient per a adaptar-se a les mesures de confinament i restriccions de mobilitat implementades a tot el món durant el confinament. Per aquest motiu, moltes empreses han hagut de crear botigues virtuals per a oferir els seus productes i serveis per a mantindre la seua activitat durant aquesta època.

Personalitzar els productes

Una altra dels avantatges és la fidelització del client, la personalització i la varietat. La situació actual, apunten des d'aquesta empresa, ha impulsat les compres virtuals, per la qual cosa el comerç electrònic s'ha consolidat com el primer canal comercial per a clients i empreses. Al seu torn, l'entorn digital proporciona informació dels compradors, la qual cosa afavoreix perquè les empreses puguen accedir a aquestes dades i millorar els seus productes i serveis d'acord amb el que necessita el públic.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia