FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El Govern aprova l'ajornament d'impostos per a 3,4 milions de pimes i autònoms

El Govern aprova l'ajornament d'impostos per a 3,4 milions de pimes i autònoms

Les empreses que facturen menys de 600.000 euros tindran un mes més, fins al 20 de maig, per a presentar les seues declaracions

El Govern ha donat llum verda in extremis a l'ampliació dels terminis per a presentar els pagaments de declaracions d'impostos d'autònoms i pimes. La mesura, aprovada aquest dimarts pel Consell de Ministres i avançada la setmana passada per EL PAÍS, estableix que les empreses que facturen menys de 600.000 euros tinguen temps fins al 20 de maig per al pagament de les declaracions trimestrals dels tributs (retencions d'IRPF, IVA i pagament fraccionat de persones físiques i Societats), en lloc que fer-ho el 20 abril previst inicialment. Així mateix, el termini per a les domiciliacions s'amplia des de demà 15 d'abril fins al 15 de maig.


“Aquesta mesura podrà beneficiar entorn de 3,4 milions de contribuents, la qual cosa representa un 95% del total d'empreses i autònoms que han de presentar la seua declaració tributària el mes d'abril”, ha dit aquest dimarts la ministra d'Hisenda i portaveu del Govern, María Jesús Montero, que ja havia avançat la intenció del Govern divendres passat després del Consell de Ministres extraordinari. Aquesta mesura havia sigut reclamada amb força durant les últimes setmanes per associacions d'empreses i autònoms, economistes i assessors fiscals, en un moment d'escassa liquiditat i dificultats pràctiques per a confeccionar les declaracions. L'ajornament, que proporcionarà una mica d'oxigen a les activitats més asfixiades per la crisi, arriba just al límit del període fixat per a presentar les declaracions.

“Dimecres que ve 15 d'abril acaba el termini per a domiciliar el pagament de les liquidacions que isquen a ingressar, per la qual cosa l'anunci de l'aprovació de l'ampliació del termini per a presentar les autoliquidacions tributàries pel Consell de Ministres, del dimarts 14 d'abril, crea molta incertesa”, remarcava dissabte passat en una nota el Consell General d'Economistes (*CGE), que va rebre de manera favorable l'anunci del Govern.

Més informació

Font: elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia