FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El núvol, un desafiament de seguretat també per a les pimes

El núvol, un desafiament de seguretat també per a les pimes

Un estudi de *GetApp posa de manifest que, malgrat els desafiaments, '*cloud' també els permet instal·lar més eines de seguretat.

El núvol s'ha configurat com una de les tecnologies tractores de la continuïtat dels negocis durant la crisi de la COVID-19, també de les pimes. El seu auge és imparable, però, a pesar que són cada vegada més les companyies que es pugen a ella, continua havent-hi grans reptes, com la ciberseguretat. De fet, un estudi realitzat per *GetApp posa de manifest que, per als directius d'aquestes petites i mitjanes empreses, una de les principals preocupacions és que el programari en *cloud té més possibilitats de ser atacat, encara que reconeixen els avantatges que aquest tipus d'eines els brinda a l'hora de treballar en remot i compartir informació amb tercers.

Al seu torn, el 44% dels enquestats també considera que el programari en el núvol és útil per a implementar eines de seguretat i TU, seguit de la gestió de projectes (44%), l'emmagatzematge i intercanvi de dades (41%), les finances i comptabilitat (37%) i l'assistència i gestió de clients (36%). Tots aquests productes que instal·len les pimes, asseguren des de *GetApp, suposen accés a informació de negoci, la qual cosa prioritza la protecció de les dades, la responsabilitat de les quals no sols recau en el proveïdor, sinó en l'empresa posseïdora.

Sobre com intercanvien les dades de manera segura, el 44% assegura que únicament intercanvia informació amb programari que encripta les dades; per contra, el 32% ho fa sense mantindre aquesta mesura de protecció. I, el 31% només utilitza programari el centre de dades del qual només es troba al seu país, i el 26% realitza programes de formació i capacitació als seus empleats.

Més informació

Font: cso.computerworld.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia