FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El restaurant María de Lluna de Sogorb reconegut en la Guia *Michelín

El restaurant María de Lluna de Sogorb reconegut en la Guia *Michelín

El seu xef, Javier Simón, ja ha obtingut altres distincions

El restaurant María de Lluna de l'Hotel Martín l'Humà de Sogorb, del qual és responsable el xef Javier Simón ha obtingut el reconeixement com "*Bid *Gourmand" per la prestigiosa Guia *Michelín que reconeix la qualitat culinària d'Espanya i Portugal.

El reconeixement del restaurant María de Lluna es va donar a conéixer en el transcurs del lliurament de les conegudes Estreles *Michelín el certificat de les quals han renovat dos cuiners castellonenc, Miguel *Barrera i Raúl *Resino.

El restaurant que regenta Javier Simón forma part dels nou restaurants de la província que han aconseguit el citat reconeixement de "*Bid *Gourman".

Simón forma part del grup '8 xefs 8 plats' impulsat per la Diputació Provincial per a donar a conéixer les excel·lències de la gastronomia castellonenca, i també va obtindre el reconeixement *GastroCope concedit per l'emissora de Vila.Real per a reconéixer la labor de particulars en el sector gastronòmic.

Simón destaca per aportar als seus plats productes autòctons del Palància com a fruites, verdures, pernil, embotits, oli, melmelades àmpliament reconeguts en els mercats.

Més informació

Font: *elperiodicodeaqui

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia