FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El teletreball augmenta en la meitat de les pimes espanyoles

El teletreball augmenta en la meitat de les pimes espanyoles

En la gran empresa el percentatge de companyies amb més gent teletreballant és encara major

El 50% de les petites i mitjanes empreses té més empleats teletreballant que al gener de 2020. Així s'adverteix en la Guia del Mercat Laboral 2021 que ha elaborat *Hays. Segons la informació facilitada per l'empresa, un 54% de les empreses tenen ara més emprats teletreballant, respecte a l'any 2020.


L'en el cas de *startups, aquest percentatge és encara major, arribant fins a 63%. En la gran empresa també hi ha més gent teletreballant que abans de la pandèmia. Concretament en un 57% de corporacions.

A més d'això, el 90% dels empleats assegura que pot fer el seu treball des de casa. El percentatge s'ha multiplicat respecte a la dada de l'any 2020. D'aqueixa xifra, un 68% afirma tindre ja l'opció de poder treballar des de casa, aquesta xifra s'ha duplicat respecte a l'any 2020. Hui dia només el 22% dels treballadors diu poder fer el seu treball des de casa, però no tindre l'opció a fer-ho. Tan sols un 10% dels empleats no veuen viable realitzar els seus quefers diaris des de casa.

Per comunitats autònomes, la comunitat amb major índex de teletreball és Catalunya, amb el 79%. Li segueix la Comunitat de Madrid, amb un 73%. Andalusia i el Llevant empaten amb un 53% i obtenen un resultat similar al País Basc, on un 54% de les persones pot teletreballar.

Aportació tecnològica

Per a la majoria dels treballadors, les empreses ofereixen totes les eines necessàries per a treballar des de casa. Un 54% assegura que això és així, mentre que el 31% dels treballadors diu que la seua empresa només li ofereix algunes eines per a poder desenvolupar la seua labor. El 15% nega disposar de les eines necessàries perquè això siga possible.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia