FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Els errors més greus que comenten les pimes en ciberseguretat

Els errors més greus que comenten les pimes en ciberseguretat


L'automatització de la ciberseguretat és un dels errors més habituals

L'automatització de la ciberseguretat és un dels errors més greus que cometen les pimes en aquest àmbit. L'última edició de Món Hacker *Day ha revelat quins són els fal·lus més habituals en seguretat per aquest tipus d'empreses.


Durant l'esdeveniment, el *Associate *Partner *Security & *Resilience en *Kyndryl, *CEO i cofundador de 8.8, Gabriel *Bergel, ha assegurat que les eines automatitzades en matèria de ciberseguretat són una ajuda per a les pimes, però ha advertit que s'han d'utilitzar “amb responsabilitat”. Al seu judici, és essencial que existisca una coordinació entre la tecnologia i les persones. “Si per exemple no classifique la informació i mai li vaig dir al meu proveïdor *cloud que una certa informació hauria de ser privada i la tinc tota com a pública serà el meu problema”, ha assegurat.

Riscos de seguretat en totes les empreses

Els experts adverteixen que els riscos en matèria de seguretat no han només de veure amb l'àmbit financer. El director de *enHacke, Gabriel *Lazo, ha exposat que en l'actualitat s'assisteixen a “atacs de seguretat a grans empreses”. Un dels exemples que ha facilitat en aquest sentit ha sigut l'amenaça que va rebre recentment *Nvidia en el qual es va amenaçar amb filtrar informació sobre els últims desenvolupaments de la companyia si no s'eliminava la funció *Lite *Hash *Rate (*LHR), que redueix les capacitats de minat de *Ethereum.

Així mateix, un dels majors reptes en ciberseguretat en l'actualitat té a veure amb la infraestructura distribuïda. Segons el Consultor Sènior Expert en Seguretat, Automatització i Monitoratge en *HelpSystems, Eduard *Seseras, un dels grans reptes és la “dispersió”, “les empreses estan obligades a tindre més control haver de gestionar i governar tot el volum d'accessos en una infraestructura que ha passat de ser centralitzada a distribuïda”.

Al seu torn, la seguretat en el núvol és més fiable si és compartida, asseguren els experts. “El que està en el núvol està segur, però la seguretat és un tema compartit amb l'usuari”, indica el Sènior *Presales *Engineer *Fastly, Daniel *Howe.

Quant a les claus per a evitar riscos de seguretat, els experts coincideixen que la tecnologia i la innovació serveixen per a avançar-se als possibles atacs cibernètics.


Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia