FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
És 2021 l'any de la formació per a pimes i autònoms?

És 2021 l'any de la formació per a pimes i autònoms?

Les ajudes directes són el fonamental per als autònoms. La millora per a les pimes del context en general, és el seu objectiu. Però la formació forma part d'aqueixa fórmula per a eixir d'aquest sot al qual ens ha portat la crisi sanitària i econòmica de 2020.

Sense una millora en les habilitats digitals, moltes pimes no tiraran avant. Els hàbits de consum han canviat i 2021 no és sinònim de tornada a l'antiga normalitat. Igual que el teletreball va deixar de ser exòtic, la formació en l'àmbit digital serà una opció vàlida sí o sí.

El confinament, una prova que la formació digital és necessària i obligatòria

El confinament va portar a la població a canviar els seus hàbits i comportaments. A nivell professional, qui va poder, *teletrabajó. I ací es van veure les manques per part de les empreses i per part de les plantilles perquè no havien rebut formació.

Estar connectat la major part del dia no va lligat a l'oci sinó al treball. Segons els experts, en els pròxims cinc anys es podrien arribar a crear fins a dos milions d'ocupacions a Espanya relacionats amb la tecnologia. No importa l'edat, no importa l'àmbit en el qual ens moguem, saber desembolicar-se per internet és necessari.

La digitalització ja no és una opció, és l'única eixida per a pimes i autònoms

En altres moments de la nostra Història, els canvis en qualsevol nivell, sempre semblaven associats a tendències per a uns pocs. En aquest moment on la pandèmia de *Covid-19 no s'ha evaporat, la manera de treballar canviarà. La manera de consumir també. Per això, què millor que aquest mes, sempre carregat de bons propòsits, per a iniciar un curs sobre comerç electrònic o qualsevol altre aspecte que ens ajude a buidar dubtes.

No parlem que siga obligatori obrir una botiga online, però sí que comptar amb uns mínims coneixements perquè *teletrabajar, 'navegar' per la xarxa o resoldre un problema amb un client no es convertisca en una tasca de dues hores. Gestionar bé el temps, trobar una eixida laboral, millorar les pimes i la preparació de l'autònom és la solució.

Més informació

Font: *pymesyautonomos

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia