FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ES REALITZA AMB GRAN ÈXIT LA IV TROBADA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA

ES REALITZA AMB GRAN ÈXIT LA IV TROBADA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA

En el matí d'aquest divendres 1 d'octubre, s'ha realitzat amb gran èxit i en el Teatre Serrà de Segorbe, la 4a edició de la Trobada Empresarial de l'Alt Palància, al qual han assistit un total de 200 persones, entre empresaris, emprenedors, entitats públiques i privades, i estudiants de l'IES Cova Santa de Segorbe.

La trobada que estava previst per a l'any passat però que a causa de la pandèmia de la Covid-19 no va ser possible realitzar-lo, ha sigut organitzat per la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància “*FECAP”. La inauguració de la trobada l'ha realitzada Mª Carmen Climent, alcaldessa de Segorbe, sent acompanyada en la taula inaugural per Pau Ferrando, diputat de Promoció Econòmica, Formació Ocupacional, Internacionalització i Cedeixes de la Diputació de Castelló , Mª José Arnau, responsable de la Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa Segorbe i per Federico Torrejón, president de *FECAP, els qui han dirigit unes paraules als presents.
La trobada ha començat amb la conferència “La revolució de les organitzacions i la seua transformació digital” que ha sigut impartida per David Martínez *Calduch, Consultor de Social *Selling i Estratègia Màrqueting Digital de *Soluciona *Facil, que d'una forma amena i pràctica s'ha centrat en que el món després de la pandèmia, no és com era; la necessitat de canvi ja que el món a canviat a més a velocitat molt més ràpida, però nosaltres realment hem canviat.
Seguidament, s'ha realitzat lliurament del premi Ex aequo als projectes guanyadors del 6é Concurs Alt Palància Emprén, *Deliwell i Origen Local, recollint el premi Pedro *Vicó i Amelia *Cadenas respectivament, sent entregat el mateix per Pau Ferrando, en representació de Diputació de Castelló, Jessica *Miravete i Rosa María Guillermo, en representació de la Mancomunitat Alt Palància i Federico Lozano, en representació de la *FECAP.
Després d'un breu descans, *Ofelia Santiago, Experta en transformació, estratègia i felicitat organitzacional, així com consellera i *coach política i organitzacional, ha impartit una interessant conferència titulada “Re-innovant amb el Model de *Neurotransformación Conscient” que s'ha centrat en l'entorn *Hiper *VUCA (Volàtil, Incert, Complex i *Amiguo) que estem vivint, en les solucions que s'ofereixen des de la neuropsicologia per a afrontar aquesta nova era i el model de *Neuro Transformació conscient. El fermall final de la trobada ha sigut la conferència impartida per Javier *Iriondo, escriptor, conferenciant i formador, sobre “Lideratge i responsabilitat personal”, una conferència *inspiracional que no ha deixat indiferent als assistents per les reflexions que ha llançat i per l'intens to emocional d'aquesta.
Després de la trobada s'ha realitzat un menjar *networking en Hotel Martín l'Humà, en la qual han van participar 50 empresaris i representants públics i privats, i en la qual s'ha posat de manifest la gran satisfacció de tots ells per haver participat en aquesta trobada.
La trobada organitzada per la *FECAP, ha sigut patrocinat per la Diputació de Castelló i la Fundació Bancaixa Segorbe, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Segorbe, Mútua *Segorbina, *ASECAM, *IVEFA, *COFECAP Assessoria d'Empreses i *EVAP.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia