FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ES REALITZA EN *FECAP LA CONFERÈNCIA ESTRATÈGIES I TÀCTIQUES COMERCIALS PER A l'ÈXIT EMPRESARIAL.

ES REALITZA EN *FECAP LA CONFERÈNCIA ESTRATÈGIES I TÀCTIQUES COMERCIALS PER A l'ÈXIT EMPRESARIAL.

Ahir a la vesprada es va realitzar en *FECAP, la conferencia “Estratègies i tàctiques comercials per a l'èxit empresarial. Què venem i com ho venem en un entorn en transformació digital” emmarcada dins del Cicle de conferències de la Seu d'Interior i dins del Programa Campus *Obert

Ahir a la vesprada es va realitzar en la seu de la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància, la conferència titulada “Estratègies i tàctiques comercials per a l'èxit empresarial. Què venem i com ho venem en un entorn en transformació digital”, que ha sigut impartida per Juan Carlos Fandos Roig. Professor del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting. Àrea de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat Jaume I.

Durant la mateixa el professor i investigador de la Universitat Jaume I, va emmarcar la seua ponència a través d'un context de treball des del paradigma teòric relacional, basat en el màrqueting de relacions i en la importància de la qualitat en tots els processos i en tots els integrants de l'empresa. A partir d'ací va anar desgranant cadascun dels conceptes inclosos en el títol de la conferència, com la importància de l'estratègia competitiva (segmentació, públic objectiu, posicionament, objectius i estratègia competitiva) i les tàctiques comercials per a *operativizar l'estratègia a curt termini (el producte/servei, preu, distribució i promoció), tot emmarcat en un mercat global i complex.

Finalment, el professor, va incidir en la importància de definir l'èxit empresarial, ja que no significa el mateix per a totes les empreses i això pot estar basat en indicadors purament financers (rendibilitat), indicadors mixtos (ingressos, quota de mercat, notorietat de la marca, etc.). Si no es defineix de manera operativa el que és l'èxit per a una empresa, no es podrà saber si s'està aconseguint aquest èxit o no.

Aquesta conferència s'emmarca dins del Cicle de Conferències en la Seu d'Interior, del Programa Campus *Obert i està organitzada per la Seu d'Interior de l'UJI, la *FECAP i l'Ajuntament de Segorbe, assistint en representació d'aquest, Nacho Cantó, regidor de comerç i consum, indústria, educació i festejos taurins.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia