FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Espanya amplia avals a autònoms i pimes fins a juny de l'any que ve

Espanya amplia avals a autònoms i pimes fins a juny de l'any que ve


La mesura es *alínea amb l'ampliació que també s'ha produït des de la Unió Europea, en entendre que els efectes negatius de la pandèmia en l'economia es prolongaran més enllà de 2020.

Els autònoms i pimes podran continuar accedint als avals de l'Estat per a accedir a crèdit, almenys, fins a juny de l'any que ve. Així queda aprovat després de la publicació en el Boletín Oficial del Estado de la mesura. Una acció que tracta d'alinear-se amb l'ampliació que també ha pres la Unió Europea, qui ha ampliat aquests mateixos avals amb igual limitació temporal.


A més, els terminis de venciment podran estendre's fins a un període addicional que no podrà superar íntegrament el màxim de tres anys, en els casos d'avals que hagen sigut canalitzats mitjançant la intervenció de l'ICO (Institut de Crèdit Oficial). La nova norma també obri la porta a augmentar els períodes de carència. Això sí, sempre sota sol·licitud del deutor, i en un màxim *dedoce mesos addicionals i sense superar els 24 mesos en total per a aqueix crèdit avalat.

Requisits de la sol·licitud

Per a sol·licitar alguna d'aquestes mesures, el deute no pot portar més de tres mesos impagada, i que el deutor no figure com a morós en el *CIRBE (fitxer de morosos i solvència) en el moment de realitzar la sol·licitud. De la mateixa manera, tampoc podrà estar inclòs en un procediment de concurs.

El termini límit per a sol·licitar aquestes mesures serà, com a màxim, el 15 de maig de l'any que ve. Des del moment de sol·licitud poden transcórrer fins a 30 dies fins que l'entitat de crèdit responga aprovant o rebutjant la pretensió del deutor.

Despeses al 50%

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia