FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Facebook permetrà a la pimes espanyoles usar la seua eina 'Recaptació de Fons' per la crisi del *Covid

Facebook permetrà a la pimes espanyoles usar la seua eina 'Recaptació de Fons' per la crisi del *Covid

Facebook permetrà als amos de petites i mitjanes empreses (pimes) a Espanya crear una 'Recaptació de fons' en la xarxa social per al seu propi negoci, un servei fins ara sol disponible per a perfils personals i comunitats, i sol·licitar així als seus clients lleials que l'ajuden en aquest període "especialment crític" a conseqüència del brot de *coronavirus.

En un comunicat, Facebook assenyala que durant l'epidèmia de *Covid-19 ha estat observant com les comunitats es reuneixen en la seua plataforma per a fomentar l'ajuda mútua i promoure l'economia local i entre elles hi ha companyies i empresaris que pateixen especialment les conseqüències econòmiques de l'aïllament social.

Per això, ha decidit introduir noves maneres d'ajudar als negocis locals espanyols i permetre a les pimes crear una 'Recaptació de fons', alguna cosa que fins ara només podien fer els perfils personals i que necessàriament es referia a una organització sense finalitats de lucre o a una causa personal.

A més d'Espanya, aquesta expansió de l'eina de donació a les pimes s'aplica a Alemanya, Àustria, Austràlia, Bèlgica, el Canadà, Dinamarca, Finlàndia, Grècia, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Portugal, Suècia i Regne Unit.

Per a posar en marxa aquest procés, l'usuari només ha de seleccionar el botó 'Recaptació de fons' en el menú de l'esquerra del *Feed de Notícies de Facebook, seleccionar l'opció que millor s'adapte a les teues necessitats i seguir les instruccions proporcionades.

Més informació

Font: m.europapress.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia