FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
FECAP PARTICIPA EN UNA NOVA REUNIÓ DE L'ASSOCIACIONS COMARCALS I INTERSECTORIALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

FECAP PARTICIPA EN UNA NOVA REUNIÓ DE L'ASSOCIACIONS COMARCALS I INTERSECTORIALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

La reunió s'ha realitzat a Alcoi, sent l'amfitriona de la mateixa la *Federacio Empresarial de l'*Alcoia i el Comtat (*FEDAC)

Ahir es va realitzar a Alcoi la reunió que les associacions comarcals i intersectorials de la Comunitat Valenciana realitzen de manera periòdica per a posar en comú temes d'interés. En aquesta reunió van participar la Federació Empresarial de L´*Alcoià i El Comtat (*FEDAC) com a amfitriona, l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (*ASECAM), el Cercle Empresarial de la Marina Alta (*CEDMA), la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (*COEVAL), la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES), la Federació Empresarial Comarcal de L ´*Alt Palància(*FECAP) i l'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca (*IBIAE).

*FEDAC com a amfitriona, *IBIAE, *COEVAL, FAES, *FECAP, *ASECAM I *CEDMA. amb l'objectiu d'anar ultimant la pròxima Trobada Clients-Proveïdors de la Comunitat Valenciana 2023(*ECP-CV 2023), així com tractar d'altres assumptes d'interés per a totes les empreses i indústries de la comunitat., i seguir amb el calendari de reunions que periòdicament estan realitzant aquestes associacions amb la finalitat de posar en comú els seus problemes i possibles solucions o alternatives.
En primer lloc es va informar que el pròxim *ECP-CV 2023 se celebrarà a Gandia l'últim dijous de febrer, tal com es va realitzar en l'edició d'enguany, celebrada a Ibi. En concret en 2023 se celebrarà el dia 23 de febrer, sent igualment organitzat per IVACE, actuant FAES com a amfitriona, comptant amb la col·laboració en l'organització de la resta d'associacions comarcals i intersectorials de la Comunitat Valenciana i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (*CEV), així com l'Ajuntament de Gandia.

Durant la mateixa es van compartir diverses opinions i possibles plantejaments davant un dels grans problemes de les empreses que és la formació i contractació de treballadors. Estan d'acord la majoria dels participants que cal concretar millora els ensenyaments de la Formació Professional, a fi que els alumnes tinguen unes millors eixides i servisca perquè les empreses els puguen contractar en les seues empreses, territoris i sectors. Igualment es considera que en els recentment creats *Consells Territorials i les Comissions Tècniques que depenen d'aquests, les propostes que porten els representants empresarials, que són els qui coneixen les necessitats de les empreses del territori, han de ser considerades com el criteri que ha de seguir-se de cara a l'adequació de l'oferta formativa a l'ocupabilitat, principal objectiu de la FP que s'oferisca.

Aquestes reunions s'estan celebrant en municipis de les tres províncies de la Comunitat Valenciana que compten en el seu territori amb associacions comarcals i intersectorials, corresponent la pròxima a la província de Castelló, concretament a Segorbe, el pròxim 19 de gener, en la qual *FECAP serà l'associació amfitriona d'aquesta.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia