FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Hisenda congela els “mòduls” per a autoocupats i pimes en 2022

Hisenda congela els “mòduls” per a autoocupats i pimes en 2022

La decisió ajudarà a un dels col·lectius més afectats pels problemes econòmics, sosté el Govern

El Ministeri d'Hisenda ha congelat els nivells i condicions del mètode d'estimació objectiva de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i del règim especial simplificat de l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) per a l'exercici 2022, els coneguts com a “mòduls”, sistema pel qual tributen molts autònoms i pimes. Així s'assenyala en l'ordre del Ministeri d'Hisenda publicada en el Boletín Oficial del Estado (BOE), que manté per a l'exercici 2022 la quantia dels signes, índexs o mòduls d'aquests contribuents, així com les instruccions d'aplicació.

Durant la presentació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de 2022, la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ja va anunciar que s'anaven a prorrogar durant 2022 els límits del règim de mòduls per a autònoms per a ajudar així a un dels col·lectius més afectats per la crisi.

Segons estableix l'ordre, es manté a més la reducció del 5% sobre el rendiment net de mòduls derivada dels acords aconseguits en la coneguda com a taula del treball autònom. Pel que fa a l'IVA, l'ordre també manté, per a 2022, els mòduls, així com les instruccions per a la seua aplicació, aplicables en el règim especial simplificat l'any immediat anterior.

Més informació

Font: Lne.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia