FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
I si governaren les pimes? Propostes per a facilitar el seu desenvolupament

I si governaren les pimes? Propostes per a facilitar el seu desenvolupament

eBay realitza una enquesta entre petites i mitjanes empreses del sector, per a comprovar quines mesures implantarien per al desenvolupament del teixit pime a Espanya.

La inestabilitat política que ha travessat Espanya durant els últims anys ha repercutit negativament en el creixement econòmic del país i, per tant, en el compte de resultats de moltes pimes espanyoles. Davant el nou escenari, amb un Govern ja conformat entre socialistes i Podemos, el col·lectiu de la petita i mitjana empresa ha volgut demanar a Pedro Sánchez un missatge clar: estabilitat i força per a millorar la competitivitat dels seus negocis.


Així pot extraure's d'un estudi dut a terme per *eBay, en col·laboració amb la consultora Sondeja Investigació amb l'objectiu de conéixer les expectatives de les pimes davant el nou govern.

Aquesta enquesta també ha determinat que existeixen àrees prioritàries, en opinió dels empresaris espanyols, que Pedro Sánchez i el seu equip haurà d'afrontar de manera irremeiable durant els seus primers mesos de mandat.

La primera d'elles és la reforma del mercat laboral, que compta amb el suport de quasi la meitat de les pimes espanyoles per a ser modificada. A més, la innovació i el desenvolupament i la transformació de la fiscalitat també són peticions urgents per a aquest col·lectiu.

Sense anar més lluny, els agents que representen a la petita i mitjana empresa s'han reunit amb el Govern en Moncloa, per a traslladar-li la idea d'impulsar una reforma que adapte els impostos als beneficis reals dels seus negocis, alguna cosa que recolza el 70% dels enquestats.

Els incentius fiscals per a poder invertir en els seus negocis i la reducció de les traves administratives també és un reclam històric, especialment quan es tracta de lleis o convocatòries que donen accés a finançament.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia