FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Instagram permet a pimes vendre des de hui targetes regal des de la xarxa social

Instagram permet a pimes vendre des de hui targetes regal des de la xarxa social

La xarxa social afig aquesta nova funcionalitat per a ajudar als xicotets negocis davant la situació actual.

La coneguda xarxa pertanyent a Facebook, Instagram, ha posat hui en marxa a Espanya un nou programa d'ajuda per a pimes basat en targetes regale. A partir d'ara, les empreses espanyoles podran crear un nou botó en els seus *stories o incloure un botó en els seus perfils d'Instagram perquè els usuaris compren bons de regal que podran canviar quan el comerç torne a obrir.

"Les pimes són l'ànima de les ciutats i els pobles i una part molt important de la nostra comunitat d'Instagram. Sabem que la crisi del *Covid-19 suposa un enorme repte per a moltes d'elles i volem ajudar-les amb eines que els permeten continuar gestionant el seu negoci durant aquests moments tan difícils, així com mantindre -i fins i tot enfortir- la relació amb els seus clients", assegura Irene Cano, Directora General de Facebook a Espanya i Portugal.

La xarxa social posa en marxa aquesta iniciativa a Espanya després de llançar a mitjan abril el servei *Food *Order per a poder demanar menjar a domicili a restaurants directament prement sobre un *sticker en les històries.

Ara, aquest servei es complementa amb el de les targetes regale, que segons la companyia servirà per a ajudar enfront de la crisi actual gràcies a que les persones descobriran aquestes targetes "dels seus negocis i locals favorits com a restaurants, gimnasos, salons de bellesa, llibreries, fleques etc. En aquests temps tan complicats, la gent busca donar suport a les seues comunitats".

Més informació

Font: expansion.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia