FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La banca i l'ICO rebutgen crèdits avalats a 400.000 pimes i autònoms

La banca i l'ICO rebutgen crèdits avalats a 400.000 pimes i autònoms

Les denegacions són majors a les operacions ja aprovades. Només el 20% de les petites empreses que han demanat finançament ho han aconseguit fins hui

Les pimes i els autònoms continuen tenint dificultats per a accedir als préstecs avalats per l'Estat. Un mes després de la posada en circulació d'aquest finançament una mica més d'un 10% d'aquest col·lectiu ha aconseguit recursos per a poder pagar nòmines, impostos i factures i únicament el 20% dels quals havien cursat una petició.

Segons les últimes dades publicades pel Ministeri d'Economia, uns 293.000 petites empreses i autònoms han obtingut crèdits amb garantia pública, la qual cosa suposa entorn d'una cinquena part dels quals han acudit als bancs a recaptar aquestes ajudes. Una enquesta elaborada per *Cepyme, un 51% havia reclamat finançament ICO, és a dir, 1,5 milions de pimes i professionals.

Encara que en les últimes setmanes el procediment d'autoritzacions d'operacions s'ha accelerat després del bloqueig de l'inici, moltes empreses encara continuen esperant a aconseguir el finançament. Unes altres en canvi ha rebut una negativa per part de les entitats al no complir amb les condicions imposades o comptar amb majors riscos que altres companyies. L'enquesta de *Cepyme reflecteix que un 27% admet la seua petició ha sigut denegada.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia