FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La Cambra concedeix el seu premi Accord a la Qualitat Social 2020 a Vivers Més de Valero, de Segorbe

La Cambra concedeix el seu premi Accord a la Qualitat Social 2020 a Vivers Més de Valero, de Segorbe

A l'empresa associada VIVERS MES DE VALERO li concedeixen el premi *Accord a la Qualitat Social 2020 de la Cambra de Comerç de Castelló

El jurat del guardó *Accord a la Qualitat Social de la Cambra de Comerç de Castelló ha decidit concedir aquesta distinció, en la seua edició 2020, a l'empresa Vivers Més de Valero, de Segorbe (Castelló), segons ha informat la citada institució en un comunicat.

Aquest premi té com a objectiu fomentar el compromís de les empreses de la província de Castelló "cap a les preocupacions socials, laborals, mediambientals, d'igualtat d'oportunitats i/o d'inclusió social que afecten la societat" amb el desenvolupament de "bones pràctiques de qualitat social".

Vivers Més de Valero porta més de 25 anys dedicant-se al cultiu de planta ornamental d'exterior "de gran qualitat i cultivada en instal·lacions certificades", amb el compliment de "la normativa de sanitat vegetal i mediambiental", ha ressaltat la Cambra de Comerç.

Així mateix, ha indicat que "la seua constant innovació en els cultius fa que l'empresa continue fent complir el seu objectiu de fer un món més verd".

A més, la signatura guardonada s'ha considerat "un exemple d'empresa inclusiva en temps difícils" per "la seua contribució a la formació professional dels col·lectius més vulnerables" i per la dinamització de "l'activitat econòmica d'una zona rural desfavorida com és la comarca de l'Alt Palància".

Més informació

Font: castellonplaza.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia