FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La cooperativa de Viver, exemple de dinamització rural

La cooperativa de Viver, exemple de dinamització rural

L'empresa associada COOPERATIVA DE VIVER reconeguda per les Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, amb el premi al Desenvolupament Rural 2020, que li va ser entregat al seu president pel Ministre d'Agricultura.

No ha pogut tindre millor regal per a celebrar el seu 30 aniversari. La cooperativa de Viver va rebre ahir un dels premis que atorga Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, concretament el premi al Desenvolupament Rural.

La seua capacitat de generar iniciatives, la generació i consolidació de llocs de treball via diversificació d'activitats i la seua actitud oberta amb la resta d'agents del territori, són els aspectes que va valorar el jurat per a atorgar-li aquest guardó.

Un premi que correspon a la V edició de l'any 2020, que no va poder entregar-se per la pandèmia i que s'aprofitava la celebració de l'assemblea general per a, amb la presència del Ministre Luis Planas, fer lliurament d'aquests.

La cooperativa dona treball a 60 persones, compta amb 515 socis i factura anualment 11,5 milions d'euros

«És un orgull i un honor per a una cooperativa d'una població xicoteta que s'hagen fixat i hagen valorat el nostre treball», assegura el president, David Carot, qui també parla de «responsabilitat» per a continuar treballant en la mateixa línia.

I és que aquesta cooperativa de la comarca de l'Alt Palància, en els seus trenta anys de vida, s'ha convertit en un agent dinamitzador no ja només de Viver, sinó de tota la comarca. El seu èxit es basa en dues estratègies: valorar tota la producció agrícola dels seus socis i oferir els serveis dels quals solen mancar les zones rurals. «És un acte de rebel·lia contra l'Espanya buidada», assegura.

Més informació

Font: lasprovincias.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia