FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La cooperativa de Viver recull el premi 9 d'Octubre

La cooperativa de Viver recull el premi 9 d'Octubre

El president David Carot ha recollit el premi

El president de la Cooperativa de Viver, David Carot, ha recollit hui un dels premis 9 d'octubre amb què la Generalitat Valenciana ha volgut reconéixer el mèrit empresarial i social, en un acte que té lloc en el Saló de Corts.

Des de 1990 la Cooperativa de Viver està en constant evolució, cultivant futur per als agricultors de Viver i del Palància. El seu origen és l'oli però hui dia cultiven també fruita seca, fruites, hortalisses i vinya."Som un trosset d'Agricultura Mediterrània" diu un dels lemes de l'empresa.

Practiquen una agricultura mediterrània en tota la seua expressió: olivera, vinya, ametlers, nogueres, fruiteres i hortalisses. Compten amb una orografia complicada i un important minifundi, la qual cosa complica la rendibilitat de les explotacions.

Però malgrat això han aconseguit obrir-se pas en altres especialitats: des d'una almàssera a plaques solars; des d'una gasolinera a quatre supermercats.

La Cooperativa disposa de modernes instal·lacions tant en l'àmbit agroalimentari com en el comercial i dedica bona part dels resultats anuals a la contínua millora d'aquestes.

Aspiren al fet que els seus socis i totes les persones que habiten als nostres pobles puguen disposar de tots els serveis d'assegurances, telefonia, electricitat, formació, assessorament, etc.

Per a això són agència de les principals proveïdors d'aquests serveis.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia