FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La COVID accelera la digitalització de les pimes cinc anys

La COVID accelera la digitalització de les pimes cinc anys

El 90% de les empreses vol realitzar la seua transformació digital com més prompte millor

La digitalització i la internacionalització són dos de les claus per al desenrotllament de les pimes en 2021. Quelcom que podran aconseguir gràcies a Exporta Digital, una iniciativa que busca ajudar a les xicotetes i mitjanes empreses a poder internacionalitzar-se i fer-ho a través de canals digitals, ja siga B2B o B2C.

Segons una nota de premsa de l'organització, la crisi del coronavirus ha accelerat cinc anys la digitalització de les empreses. Pel que la necessitat de les xicotetes i mitjanes empreses per a digitalitzar-se i internacionalitzar-se és cada vegada major. El passat 21 de gener es va celebrar la primera sessió d'Exporta Digital.

Un programa que porta anys dedicat a este àmbit, que xonsiste principalment a organitzar esdeveniments al llarg de tot l'any. Per a fer-ho possible es trien com a ponents als líders de d'empreses que són referents en el sector com poden ser Google, AliExpress o eBay. Tots els esdeveniments s'organitzen en col·laboració amb les Cambres de Comerç i, a causa de la Covid-19, en els últims mesos el format és el de webinar. En l'actualitat, el 90% de les empreses té per prioritat realitzar la transformació digital de la seua empresa. Per a això és necessari que desenrotllen el seu negoci digital. Però no sols això, és imprescindible el desenrotllament d'un model B2C, a més de la creació d'un model d'e-commerce B2B és important que compten amb un canal de venda digital per a negocis i distribuïdors. Les companyies deuen també ampliar el seu catàleg de productes per als canals digitals i han de fer-ho a través dels Marketplace.

Més de 2.000 empreses Hui en dia, dos terços del comerç online a nivell global es basa en 6 plataformes de venda que són horitzontals, paral·lelament, han sorgit altres plataformes sectorials que oferixen també altres propostes de valor per a exportadors.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia