FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La digitalització de les pimes serà vital per a recuperar l'economia després del Covid

La digitalització de les pimes serà vital per a recuperar l'economia després del Covid

Fundació Telefònica ha presentat el seu informe anual 'Societat Digital a Espanya 2019' posant èmfasi en el potencial de creixement digital.

Les xarxes estan i les infraestructures són de primer nivell. Ara només falta potenciar l'educació i la formació digital en professionals, grans corporacions, però especialment en petites empreses, perquè Espanya puga aprofitar tot el seu potencial per a recuperar i reconstruir el seu teixit social i productiu quan passe el risc sanitari de la pandèmia del *coronavirus.

Aquesta és la principal conclusió de l'informe Societat Digital a Espanya 2019 (*sdiE 2019) elaborat i presentat per Fundació Telefònica aquest dijous. Per primera vegada i per les circumstàncies de confinament, el document ha sigut presentat de manera virtual a càrrec de Carmen *Morenés, directora general de la Fundació i Pablo Gonzalo, responsable de Cultura Digital i Espai Fundació Telefònica.

Mai en la història de la humanitat la societat havia sigut tan conscient de l'ús de les tecnologies ni s'havia realitzat un consum tan intensiu de les xarxes de telecomunicacions. De fet, aquest informe constata que l'emergència mundial generada pel *Covid-19 ha suposat un punt d'inflexió i un desafiament per a la humanitat que només podrà ser superat amb èxit gràcies a l'ús de les eines digitals.

Més informació

Font: elespanol.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia