FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La digitalització d'un 10% de pimes europees generaria de 148.000 milions

La digitalització d'un 10% de pimes europees generaria de 148.000 milions

Un informe de *Deloitte publicat per Vodafone aborda el que *supondía aquest canvi, i què es necessita per a generar-lo com més prompte millor.

La digitalització de les petites i mitjanes empreses generaria un valor incremental d'uns 148.000 milions d'euros. L'informe Digital *for *Europe, elaborat per *Deloitte, i publicat per Vodafone reflecteix els beneficis de la transformació digital en aquest tipus d'empreses.

Sostenibilitat econòmica

L'informe posa de manifest que la digitalització permetrà a les pimes garantir la seua sostenibilitat econòmica. A més, els proporcionarà una capacitat de recuperar-se i tancar bretxes digitals en zones rurals. Segons adverteix, les empreses rurals estan més capacitades per a la digitalització i gràcies a ella podran millorar la productivitat en sectors com l'agrícola.

La connectivitat serà clau per a la digitalització de les pimes. L'informe analitza els beneficis del desplegament de xarxes com el 5G. En aqueix sentit, es posa com a exemple sectors com el de la sanitat on la telemedicina podria reduir en un 3,7% el cost d'atenció del pacient i augmentar en un 5% la seua eficiència als països de la Unió Europea.

Segons es recalca, la telemedicina permetria augmentar en un 1,7% l'esperança de vida dels ciutadans i reduir un 3,6% la mortalitat.

Darrere dels EUA i la Xina

El director de Vodafone *Business, Daniel Jiménez, assegura que la tecnologia 5G “està impulsant la revolució industrial digital. *IHS *Markit ha calculat que el desplegament mundial d'aquesta tecnologia podria suposar un augment de fins a 11 bilions d'euros en la producció global intersectorial per a 2035”.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia