FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La digitalització, tasca pendent per les pimes. Només un 6,5% permet vendes online

La digitalització, tasca pendent per les pimes. Només un 6,5% permet vendes online

Tan sols un 6,5% de pimes permet realitzar compres en internet.

El confinament decretat durant els mesos de març i abril a conseqüència del brot de *COVID-19 a Espanya ha destapat la necessitat de digitalització de les pimes i la consegüent creació d'una nova via d'ingressos en el terreny digital. Es calcula que al nostre país, només un 6,5% de petites i mitjanes empreses venen a través d'un *ecommerce.

Són dades de la signatura *BeeDigital després d'haver analitzat la presència digital de més d'un milió de comerços. La seua principal conclusió, el fet que una majoria de pimes operen mitjançant un només canal, el físic, sense possibilitat d'obtindre ingressos en l'entorn online.

A Espanya, tan sols el 17,1% de petites i mitjanes empreses compta amb alguna funcionalitat *ecommerce en el seu web, que no implica, no obstant això, que permeta realitzar compres. En aquest aspecte, el percentatge es redueix al 6,5%.

“Més enllà de la desescalada, les previsibles mesures de seguretat i de distanciament social que guiaran la nova normalitat, dirigeixen a una consolidació del comerç electrònic com a model de consum. Davant aquest nou paradigma es torna fonamental que les petites i mitjanes empreses aposta per l'entorn online com a eix estratègic per a poder desenvolupar-se i créixer de manera sostenible”, ha recomanat Javier Castro, *CEO de *BeeDigital.

Tenint en compte aquest context, i amb motiu d'oferir una solució simple i eficaç a aquests comerços, la companyia ha creat *BeeDigital *WebShop i *BeeDigital E- *Commerce: dues eines E-*commerce per a petites empreses.

Totes dues solucions faciliten a les Pimes la gestió de les transaccions per Internet, ajudant-los a impulsar la seua activitat i a descobrir noves vies de negoci en un moment en el qual el mercat online gana força com a motor econòmic. Amb la incorporació del canal digital, aquests comerços podran promoure el seu desenvolupament durant la desescalada, així com, arribar més preparats a la “nova normalitat”.

Més informació

Font: distribucionactualidad.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia